Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináltok azzal az emberre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltok azzal az emberrel, aki a bnötöket/barátotokat szidja?

Figyelt kérdés

Erre a kérdésre vonatkozik: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Én egyetértek a kérdezövel, én is tökönrugtam vna. Tudjátok a dolgoknak vannak következményei..

2010. febr. 2. 19:43
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim válasza:
62%
sziia. énvagyok az a lány aki tökönrúgást kérdezte... köszönöm h mellettem álsz. ;)
2010. febr. 2. 19:49
 2/63 A kérdező kommentje:
Vagy éppen egy számodra fontos személyt.
2010. febr. 2. 19:49
 3/63 anonim ***** válasza:
36%

Én nem értek egyet vele.

Egy 14 éves fiúról van szó, nembiztos,hogy komolyan gondolta.Az is lehet,hogy amit mondott az igaz volt, és csak idő kérdése ,hogy kiderüljön.

Viszont ez a tökönrúgás nem olyan bagater dolog mintha felpofozná,lehet,hogy nem is lehet majd gyereke később a fiúnak.Most még egy kis nagyszájú gyerek, de nemtudom a kérdező miszólna majd,ha 30évesek lesznek,és eléáll egy férfi,és aztmondja neki,hogy azért nem lehet a feleségével gyereke,mert ő anno egy beszólás miatt odarúgott neki.

2010. febr. 2. 19:51
 4/63 anonim ***** válasza:
Bocs,nemírja, h 14 éves, de mindenképp még iskolás,vagyis gyerek.
2010. febr. 2. 19:52
 5/63 anonim ***** válasza:
36%
Megpróbálom szóban megvédeni, súlyos esetben nem állok szóba az illetővel. De NEM rúgom tökön, ha fiú az illető, és nem vágom mellen, ha lány. Elméletileg civilizált világban élünk, nem de? Mellesleg az ilyesfajta véleménnyilvánítást a törvény is bünteti, örüljön a csaj, h nem jelentette fel a srác.
2010. febr. 2. 19:52
 6/63 anonim ***** válasza:
0%

írd oda,hogy: olyan ellenkező nemű élőlénnyel,aki tetszik önmagadnak

amugy én...először szájon vágnám úgy,hogy elfeküdne,utána megrugdalnám a földön,leköpködném,aztán megerőszakolnám,felmeccném az egész testét,és a vastagbelével megfolytanám,de csak miután beleszartam az orrába!

amugy komolyan...széjjel oltanám úgy,hogy kómába esne...

2010. febr. 2. 19:54
 7/63 A kérdező kommentje:

Hát istenem én kajak dobok egy hátast.:O

Én a valamit valamiért elvet vallom.

Hogy ha beszologat annak aki neki fontos, akkor mi a francért neki áll feljebb?:O

Pl.: Odamész valakihez az utcán, azt mondod neki h 'a krva anyádat!' szerinted mit fog tenni? Ha jobbfej akkor állbavág, és seggreülsz. Ha nem, akkor szarrá ver.

Nemtudom miért pártoljátok a fiut..

2010. febr. 2. 19:56
 8/63 anonim ***** válasza:
39%

És milyen igazad van :

"Tudjátok a dolgoknak vannak következményei.."

Tudod te, hogy egy ilyen tökönrúgásnak milyen következményei lehetnek? Még ha azt nem is vesszük, hogy a fiú simán feljelenthet, de akár emiatt később nem lehet gyereke. Tudnál ezzel a tudattal élni, hogy miattad(egy apró beszólás miatt) valakinek nem lehet gyereke?

Gondolkodj el egy kicsit mielőtt ilyen dolgokat mondasz.

2010. febr. 2. 19:58
 9/63 anonim ***** válasza:
0%

Ha odajön egy csaj, és azt mondja, hogy a legjobb haverom egy köcsög kis b*zi, akkor sem fogom kivágni a méhét. Mert ez körülbelül egy kaliber.

Nem tudom milyen világban élsz, ahol az erőszakra még nagyobb erőszak a válasz...

2010. febr. 2. 19:58
 10/63 anonim ***** válasza:
azért ez teljesen más dolog,mint ismeretlennel hé...őt ismerte,és bejön neki...mi okból rúgta tökön? ő hozzáért egy ujjal is? nem...14évesen inkább mondta volna azt,hogy "ő nem,hanem te" vagy fasztuggya,hogy mi volt a teljes szituáció...mindegy...ennyi esze van egy 14éves lánynak...
2010. febr. 2. 20:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!