Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináltok azzal az emberre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltok azzal az emberrel, aki a bnötöket/barátotokat szidja?

Figyelt kérdés

Erre a kérdésre vonatkozik: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Én egyetértek a kérdezövel, én is tökönrugtam vna. Tudjátok a dolgoknak vannak következményei..

2010. febr. 2. 19:43
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 A kérdező kommentje:

Ez elég rossz példa.

Egy normális lány, ha tudja hogy neked rosszat okozott neked. és te felhozod, akkor nem üthet meg.

Viszont hogy ha elkezded oltani érte, akkor kaphatsz érte valamit..de ez függ az elözményektöl..ezért rossz a példa.

2010. febr. 2. 20:22
 32/63 anonim ***** válasza:
68%

Még mindig nem értesz. Egy pár sértő szó, nem ok arra, hogy valakit bántalmazz.

Amúgy meg honnan veszitek, hogy nem lesz ebből maradandó sérülése?Megvizsgáltátok?Ha igen, akkor én kérek elnézést.:I

-Haxx*

2010. febr. 2. 20:24
 33/63 anonim ***** válasza:
67%
Ó szóban oltotta le a barátnőjét, akkor ha már vissza akart vágni, akkor úgy lett volna jogos, ha ő is szóban oltja le, nem pedig tökön rúgja.
2010. febr. 2. 20:25
 34/63 A kérdező kommentje:

És te megvizsgáltad? Ha már itt tartunk..

Ha nincs igazunk, akkor mi kérünk elnézést.=/

Ez a mai fiatalság, lehet h a te idödben más volt, de ma már ez megy. Vagy elfogadod, vagy megpusztulsz a tudatban.

35/63 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem kedves kérdező nemérted mi miről beszélünk..... egyszerűen NINCS JOGA bármit is mondok szóba bárkije ellen,énis csak szóban bántottam akkor ő miért nem.... hameg rögtön így akkor utána miértnevághatnám pofán?
 36/63 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy kérdező?
2010. febr. 2. 20:26
 37/63 anonim ***** válasza:
61%

Az én időmbe?:D Meglepődnél,ha tudnád a korom.

Egyébként, pedig amíg a fiú fizikailag nem bántalmazta addig nincsen joga tökönrúgni.

2010. febr. 2. 20:27
 38/63 A kérdező kommentje:

17.

És mondom hogy ma már ez megy.

2010. febr. 2. 20:28
 39/63 A kérdező kommentje:

20:27

Hány éves vagy?=)

2010. febr. 2. 20:30
 40/63 anonim ***** válasza:
52%
Én nem sokkal vok idősebb mint ti :P És az kéne még h ez legyen a mai "fiatalság". Pedig nekem könnyen elszáll az agyam de egy ilyen miatt én se rúgdosok senkit pláne nem tökön. Max cigányoknál lehet ilyet látni.
2010. febr. 2. 20:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!