Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltok azzal az emberrel, aki a bnötöket/barátotokat szidja?
Erre a kérdésre vonatkozik: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Én egyetértek a kérdezövel, én is tökönrugtam vna. Tudjátok a dolgoknak vannak következményei..
Ez elég rossz példa.
Egy normális lány, ha tudja hogy neked rosszat okozott neked. és te felhozod, akkor nem üthet meg.
Viszont hogy ha elkezded oltani érte, akkor kaphatsz érte valamit..de ez függ az elözményektöl..ezért rossz a példa.
Még mindig nem értesz. Egy pár sértő szó, nem ok arra, hogy valakit bántalmazz.
Amúgy meg honnan veszitek, hogy nem lesz ebből maradandó sérülése?Megvizsgáltátok?Ha igen, akkor én kérek elnézést.:I
-Haxx*
És te megvizsgáltad? Ha már itt tartunk..
Ha nincs igazunk, akkor mi kérünk elnézést.=/
Ez a mai fiatalság, lehet h a te idödben más volt, de ma már ez megy. Vagy elfogadod, vagy megpusztulsz a tudatban.
Az én időmbe?:D Meglepődnél,ha tudnád a korom.
Egyébként, pedig amíg a fiú fizikailag nem bántalmazta addig nincsen joga tökönrúgni.
17.
És mondom hogy ma már ez megy.
20:27
Hány éves vagy?=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!