Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináltok azzal az emberre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltok azzal az emberrel, aki a bnötöket/barátotokat szidja?

Figyelt kérdés

Erre a kérdésre vonatkozik: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Én egyetértek a kérdezövel, én is tökönrugtam vna. Tudjátok a dolgoknak vannak következményei..

2010. febr. 2. 19:43
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 Apollo93 ***** válasza:
39%
és akkor ez jogos?:D Mi van, ha a gyerek akkora állat, mint Te és ő is ugyan ezt mondja és eltöri az orrod?:D az biztos jogos lenne mert ez lenne a következmény mert nem lehet gyereke....mondjuk ha nekem miattad nem lehetne gyerekem akkor nem úsznád meg egy orrtöréssel...de ha feljelentené a csajt mi lenne?akkor megint ő lenne a rossz és a csaj késsel menne neki a torkának?:D kinézném belőle....
2010. febr. 2. 20:10
 22/63 anonim ***** válasza:
75%
De van mijogon rúg tökön egy csaj engem azért mert beszóltam olyanról aki neki fontos?Ha kell elküldöm a csajt is az annyába akkorsem rúghat tökön ha mégis miértnekaphatna egy szép csattanós pofont?
2010. febr. 2. 20:10
 23/63 anonim ***** válasza:
52%

Megdöbbentett hogy fiú vagy...

De a tényen akkor se változtat. Igen mindennek van következménye, de először is ha szóban bántanak és minden áron meg akarod bosszulni akkor vissza kell szólni. Ha fizikailag bántanak akkor van jogod ugyanúgy önvédelemből bántalmazni a másikat. De itt erről nincs szó. Ne játszd a rögtön ítélő bíróságot, mert nem vagy az

2010. febr. 2. 20:12
 24/63 anonim ***** válasza:
37%

sok itt az álszent amúgy.

egy 14 éves lány amúgy valszeg nem úgy rúg tökön egy pasit, h annak lekell műteni a heréit, olyan következményei lesznek.

ilyen korban azért előfordulnak ilyen dolgok, a lány nemtudja hogyan megvédeni magát, vagy egy szerettét, mivel lány, így marad a tökönrúgás. sztem ebből nemkell ekkora ügyet csinálni.

a pasi túlélte, és nemlesz impotens, a csaj meg megvédte magát.

2010. febr. 2. 20:14
 25/63 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező! Szerintem, ha téged is egyszer jól tökön rúgna valaki, akkor rögtön más lenne a véleményed!
2010. febr. 2. 20:15
 26/63 anonim ***** válasza:
0%
És attól még egy pofont visza megérdemelt volna a csaj utána meg leszarbám ahol van....de előtte azért annyira beoltanám amikor már elkezd sírni(jódolog mikor már fáj a másiknak az oltás):D
2010. febr. 2. 20:16
 27/63 A kérdező kommentje:

Istenem de barmok..-.-

Elkezdte szidni a lány számára fontos személyt. Amiért a lány tökönrugta. Értsétek meg, 100%ig jogot kapott ehhez. A fiunak meg egy krva szava se lehet..mi a fsznak provokálja? Aztán meg sir h 'fááj'..

És hogy végzel el egy vizsgálatot ott helyben, hogy lehet-e gyereked?-.-

20:14 (Y)=D

28/63 anonim ***** válasza:
leszarnám*
 29/63 A kérdező kommentje:
Ha jogosan tökön rugnának, akkor én kérnék bocsánatot, amiatt, amiért tökönrugtak..
2010. febr. 2. 20:17
 30/63 anonim ***** válasza:
51%
Miért... tegyükfel van egy nagyonjó bnőd.Én is ismerem őt és pl anno nekem olyat tett ami miatt utálom,és véletlen pont szóbakerül és elkezdem oltani abnőt milyen stb stb..... hát ha ilyenér a csaj tökönküld énis küldök visza olyat amit bekaphat
2010. febr. 2. 20:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!