Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltok azzal az emberrel, aki a bnötöket/barátotokat szidja?
Erre a kérdésre vonatkozik: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Én egyetértek a kérdezövel, én is tökönrugtam vna. Tudjátok a dolgoknak vannak következményei..
Kár, hogy a kérdező nem veszi észre, hogy a válaszolók 90%a nem ért vele egyet és gondolom ez azért jelent valamit:D
Szerinted ha komolyabb lett volna a dolog akkor a rendőrségnek jött volna azzal, hogy jaj hát tökön rúgott a rendőrök meg azt mondják h igen kicsi 14 éves kislány megérdemelte, szép volt!?:D
A lényeg, hogy ha mindenki tökönrúgna mindenkit, aki egy rossz szót is szól rá, akkor érdekes világba élnénk ;)
-Haxx*
És megint..=)
Érdekes tényleg, hogy MO-n mindenki ért a joghoz egytöl-egyig.
Ezvan. Megtörtént? Megtörtént. Lett valami belöle? Nemigen. Akkor ennyi. A fiatalok mai világnézete szerint jogos volt.
Ennyi erővel, ha legközelebb valaki beszól megkéselem, mert jogos ^^
Jó ez erős túlzás, bevallom:)
-Haxx*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!