Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináltok azzal az emberre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltok azzal az emberrel, aki a bnötöket/barátotokat szidja?

Figyelt kérdés

Erre a kérdésre vonatkozik: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Én egyetértek a kérdezövel, én is tökönrugtam vna. Tudjátok a dolgoknak vannak következményei..

2010. febr. 2. 19:43
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:

20:27 Vagyok

16/F :)

-Haxx*

2010. febr. 2. 20:31
 42/63 Apollo93 ***** válasza:
52%

Kár, hogy a kérdező nem veszi észre, hogy a válaszolók 90%a nem ért vele egyet és gondolom ez azért jelent valamit:D

Szerinted ha komolyabb lett volna a dolog akkor a rendőrségnek jött volna azzal, hogy jaj hát tökön rúgott a rendőrök meg azt mondják h igen kicsi 14 éves kislány megérdemelte, szép volt!?:D

2010. febr. 2. 20:34
 43/63 A kérdező kommentje:
Ugy vettem észre, hogy az emberek inkább állnak a lány mellé, ilyesfajta ügyekben.
2010. febr. 2. 20:35
 44/63 anonim ***** válasza:
79%
A magyar jog szerint ezt a lány nem tehette volna meg. Innentől kezdve lehet vitatkozgatni, meg tiltakozni, de nincs értelme, mivel jogállamban élünk. Még akkor is jogállamban él, ha nem jelentik fel.
2010. febr. 2. 20:36
 45/63 anonim ***** válasza:
52%

A lényeg, hogy ha mindenki tökönrúgna mindenkit, aki egy rossz szót is szól rá, akkor érdekes világba élnénk ;)

-Haxx*

2010. febr. 2. 20:38
 46/63 A kérdező kommentje:

És megint..=)

Érdekes tényleg, hogy MO-n mindenki ért a joghoz egytöl-egyig.

Ezvan. Megtörtént? Megtörtént. Lett valami belöle? Nemigen. Akkor ennyi. A fiatalok mai világnézete szerint jogos volt.

2010. febr. 2. 20:38
 47/63 anonim ***** válasza:
68%
Maximum a te mai világnézeted szerint volt jogos...
2010. febr. 2. 20:39
 48/63 anonim ***** válasza:
68%
Ja és amúgy ehhez azért nem kell annyira veszettül érteni a joghoz :D
2010. febr. 2. 20:40
 49/63 anonim ***** válasza:
52%
Még honnan tudod, hogy nem lett-e valami belőle? :)
 50/63 anonim ***** válasza:
52%

Ennyi erővel, ha legközelebb valaki beszól megkéselem, mert jogos ^^

Jó ez erős túlzás, bevallom:)

-Haxx*

1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!