Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bevásárolt a pénzből, amiből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevásárolt a pénzből, amiből eljöhetett volna hozzám, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Elindult a Nyugatiba, miután nagyon megsértett azzal, hogy inkább aludt, minthogy időben ideérjen hozzám. Azt mondtam neki idegességemben/bánatomban, hogy így már látni sem akarom, erre ő leszállt a buszról, bement a Tescoba, és elköltötte minden pénzét kajára, meg piára. Egy hete nem láttam, és tudja jól, hogy a következő egy hétben nem tudunk találkozni. Mi a fenét csináljak? Mit gondol egyáltalán magáról?
2010. jan. 23. 18:38
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
21 éves nő vagyok, és egyetértek a barátoddal. gondold el összevesztek és ezt mondja neked, te felültél volna a vonatra?? mert én biztos nem és tök mindegy, hogy amúgy is elaludt meg stb. épp hozzád tartott végűlis erre te közölted, hogy ne gyere. Egyébként, hogy másik irányból is megközelítsem, egy pasinak ilyet nem kell kétszer mondani, nem női fejjel gondolkozik. Elég ha egyszer mondod és ő nyugodt lelki ismerettel nem megy el hozzád.
2010. jan. 23. 19:46
 22/26 A kérdező kommentje:
Azért kellett volna jönnie már péntek délután, mert kiderültek szarságai, amit rendeznünk kellett volna. Ígérte, hogy megváltozik, meg fog magyarázni mindent, ehelyett el sem jött...
2010. jan. 23. 19:50
 23/26 anonim ***** válasza:

Nehogy kidobd egy ilyen házias pasi aranyat ér, jól be tudja osztani a pénzt, gondolj bele a tescoban minden olcsóbb, és magától megy vásárolni.

ÁÁÁ ha az én férjem is ilyen lenne.

2010. jan. 23. 20:46
 24/26 anonim ***** válasza:
Ennek is van pozitív oldala, gondolj bele két hét önmegtartóztatás, hogy egymásnak fogtok esni, úgy megdönget majd, hogy csak na, hetedhét világot bejáró orgazmusod lesz.
2010. jan. 23. 21:14
 25/26 anonim ***** válasza:

Mindketten hibásak vagytok. Ő azért, mert nem tartotta magát ahhoz amit megígért neked (a szarságokat nem részletezted, ergó lövésünk sincs, mennyire komoly dolgok), te meg azért mert így reagáltad le az egészet. Minden éremnek két oldala van, és ha mindent rá akarsz hárítani, akkor nem fogjátok egymást sokáig bírni.

Gondolj bele, mi lett volna, ha ezután lemegy hozzád? Ott megint leordítottad volna a haját, és veszekedtél volna vele. Már nem azért, de én biztosan nem tettem volna ki ilyennek magam, és hogy még fizessek is érte....:S

2010. jan. 23. 21:46
 26/26 anonim ***** válasza:
szerintem ezt a kapcsolatot már nem kéne erőltetni.
2010. jan. 24. 01:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!