Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült hogy barátnőm rendszeresen szokott edzeni egy
sráccal. Tul gondolom?
Én is féltékeny lennék. De viszont többet nem tudok mondani, Te sem tudsz többet, ez így egyelőre ennyi információ csak, hogy edzenek.
Leplezd a féltékenységet, és lassan vezesd rá, hogy Te is mennél vele terembe. Ha túl hirtelen bedobod, az nagyon levágós. Aztán a többi alakul. Mást nem nagyon tudsz tenni. Esetleg ha van a teremben ismerősöd, kérdezz rá, hogy nem-e vett észre valami furcsát.
Szerintem ez a 2 módszer még egészséges kereteken belül van, nem bántod vele a barátnődet.
ma 21:23
és ha tudnád, hogy még miket szoktak együtt csinálni
ma 21:24
Pf, na nekem meg az edzőm egy pasi, heti 3x találkozok vele, jó pasi meg minden, ki van gyúrva, mégsem ugrok rá mindenkire ilyen kaliberrel mert hát ugye ez elvek kérdése! Szerintem aki akar, az hűséges, aki nem, az meg nem. Szerintem döntsd el, hogy van e bizalmad, vagy nincs. Magadból indulsz ki amúgy?
ma 21:25
4/14 A kérdező kommentje:
#3 - ja csak az egy teljesen más felállás. Ő egy edző, nem egy random tag akivel elkezdtél dumalgatni
a kérdésre nem válaszoltál :P
ma 21:30
A megjegyzése nem tetszik, hogy milyen szép a feketék bőre az meg pláne, hogy nem mondta el, hogy edzeget mással. Hamarosan ha nem hagyod ott másképp is edzegetni fognak HA már nincsenek rajta túl azt tegyük hozzá...
ma 21:32
7/14 A kérdező kommentje:
Nem magamból indulok ki, de féltékeny vagyok
Jogosan hiszen nem mondta el, hogy közösen jár edzeni mással. Ha nem tetszene neki akkor hidd el tudtál volna róla! Titkot őrizgetett ami robbant. Később is fog robbani a következő amikor tudomásodra jut, hogy együtt izzadnak és nem edzés közben.
ma 21:35
Én ott köszönnék el a pasimtól, amint megtudnám, hogy titokban egy csajjal jár edzeni. Persze ha már a megismerkedésünkkor is együtt jártak volna és erről szólt is volna, azzal nem lenne bajom (a párom amúgy női személyi edzőhöz jár és nem érdekel, már azelőtt is hozzá járt évekig, hogy megismert volna). De egy random srác, akiről nem is szólt neked, az teljesen más téma és annak nyilván oka van annak, ha valaki titkol valamit. Nekem ez nem férne bele egy kapcsolatba, elveszteném a bizalmat iránta.
ma 21:42
Nekem már az nem stimmel,hogy nem úgy ment haza már az elsó alkalom után,hogy "szivem,megismerkedtem valakivel....."
Miért nem mondta el neked?
Mit akart titkolni?
Vagy esetleg annyira féltékeny típus vagy,aki a bolhából is elefántot csinál,és a békesség kedvéért inkább nem mond el neked ilyeneket? A választ te tudod,de bármi is az,gondolkodj el a miérten.
ma 21:46
Kapcsolódó kérdések: