Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiderült hogy barátnőm rendsze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült hogy barátnőm rendszeresen szokott edzeni egy sráccal. Tul gondolom?

Figyelt kérdés
Utóbbi napokban kibukott egy számomra elég nagy zsákbamacska. Barátnőm terembe járó típus holott én nem, mivel általában szabadon edzek. Kiderült, hogy megismerkedett egy pasival és rutin szeruen osszejarnak edzeni. Abszolút Nem tudom mit gondjak. Megbeszéltük a dolgot és megígérte hogy transzparensebb lesz ezzel a jövőben de nem tudom. Ami egy plussz tényező, hogy az említett pasi fekete, és mostanában tett néha megjegyzéseket hogy szép a feketék bőre stb. Nem tudom hogyan kezeljem ezt az egészet

tegnap 21:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Akkor a csaj se százas, ha együtt van olyan pasival, aki ennyire betegesen féltékeny. Vagy titkolózik és félrekúr (vagy készül rá), vagy egy toxikus kapcsolatban van. Egyik sem jó felállás.

tegnap 21:49
 12/14 anonim ***** válasza:
89%

11

Betegesen féltékeny amikor nem mondta el, hogy edzőtársa van aki néger és négerek bőrét dícséri? A csaj tele van red flagekkel. Páros lábbal rúgnám ki.

tegnap 21:51
 13/14 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem már dugnak
tegnap 22:06
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Az biztos, hogy van miért aggódnod. Egyértelműen a tűzzel játszik. Nagyon nem tetszene nekem se ez a hozzáállás. Nyilván tetszik neki, élvezi a társaságát, figyelmét, a közös érddklődést... észhez kéne téríteni, hogy ez nem okés, ez így nem fér bele egy komoly monogám kapcsolatba. Lehet férfiakkal együtt edteni, de nem így,ahogy te írsz róla. Ha ez tényleg így igaz

A féltékenység nem helyénvaló, sosem az, az mindig csak a féltékenységet érző önbizalmáról árulkodik. Tehát semmiképp se hagyd el magad, maradj a helyzet magaslatán, tudd mit akarsz, és ne a barátnőd dolgai határogzák meg a közérzetedet, különbwn hamar összezuhansz, az meg egyenes út, hogy ellökd őt magatól.

tegnap 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!