Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elhagynátok a barátnőtöket, ha kiderülne róla hogy korábban rendszeresen két férfival is csinálta egyszerre?
Pár napja derült ki, hogy a barátnőm (26) akivel együtt vagyok 8 hónapja, előttem rendszeresen 2 férfival szexelt.
A részletek nem derültek ki, de nem kell nagy fantázia hozzá hogy mi is történhetett a 4 fal között.
Most eljutottam arra a szintre, hogy abszolút nem kívánom már a párom, sehogy...sem emberileg, sem szexuálisan.
Lehet túl konzervatív vagyok, de mindig eszemben van hogy egyszerre két férfi "benne volt" a barátnőmben, és ettől már a hányinger kerülget.
Én nem ilyennek ismertem meg, és nem egy ilyen nőbe szerettem le.
Nem tudom, hogy fog e változni bennem ez az érzés, vagy hogy a jövőben képes leszek e ezzel együtt élni.
Ha valaki járt hasonló cipőben, örülnék ha megosztaná velem hogyan alakult a kapcsolata.
Ha úgy érzed, neked ez sok, akkor hagyd el, mert ez változni nem fog.
Ha most nem kívánod, nem is fogod később se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!