Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnátok hozzá, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok hozzá, ha a barátnőtöket az exe rendszeresen keresné, beszélgetést kezdeményezne?

Figyelt kérdés
Abban a helyzetben vagyok, hogy új kapcsolatom van de az exem, aki engem dobott elkezdett újra keresni, nagyon kedves és barátságos. Jobban tudunk beszélgetni, mint anno. Nem mindennap beszélünk csak heti szinten párszor. Nem merem említeni az új barátomnak mert nem tudom mit szólna hozzá.
2015. jan. 30. 19:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem ismerős a helyzet, ugyanis az összes exem elhunyt tragikus körülmények között a szakításunk után nem sokkal.
2015. jan. 30. 19:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Kivágnám a nőt, mint macsakát szarni, ha az exe keresné.
2015. jan. 30. 19:45
 3/9 anonim ***** válasza:
ahol volt tűz ott maradt parázs is...én ezt gondolnám a párod helyében
2015. jan. 30. 19:46
 4/9 anonim válasza:
100%

Nem hiszem, hogy örülne neki... Sőt, biztos vagyok benne, hogy nem.

Nekem ilyen szempontból szerencsém volt, mivel a barátnőm szó nélkül megszakította az összes exével a kapcsolatot, csak úgy magától. :)

Igazából, az a baj, hogy az ilyen helyzetek miatt van a legtöbb féltékenykedés.

2015. jan. 30. 19:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy túl ellenséges vele, így feltételezem megfordult már a fejedben a "mi lenne, ha". Gondolj arra, hogy oka volt annak, hogy szakítottatok. Nem azt mondom, hogy ne beszélj vele, csak gondold végig, hogy őt sem akarod hülyíteni, ha látod, hogy egyértelmű szándéka az, hogy visszaszerezzen, akkor ne folytasd. Mikor valaki el akar érni valamit, nyilván nagyon kis kedves lesz és megmutatja, hogy milyen sokat is változott.
2015. jan. 30. 19:48
 6/9 A kérdező kommentje:
Nincs okom ellenségesnek lenni vele. Viszonylag békében váltunk el. Kérdeztem tőle hogy mi történt hogy keres, válasza az volt hogy nem kell rosszban lennünk.
2015. jan. 30. 20:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Ezt akkor sem fogja joszemmel nezni a parod.
2015. jan. 30. 20:28
 8/9 A kérdező kommentje:
Miért gondoljátok hogy azért barátkozik újra velem, mert biztos újra akarja kezdeni? Nagyon jókat tudtunk mindig beszélni.
2015. jan. 31. 21:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Mert, aminek vége lett, annak okkal lett vége. Nincs már helye az életedben. Új párod van, a régit lezártad azzal, hogy szakítottatok. Az új párod egyben a lelki társad is kéne, hogy legyen, és barátod is egyben, nem csak szerelmesed. Na most, ha valamit nem tud megadni neked, nyilván nyitsz a régi felé. Először csak ártatlan beszélgetés lesz ,aztán majd véletlen egy csók nosztalgiából valami buliban, majd jön véletlenül a szex is. Aztán meg rinyálsz, hogy téged senki sem szeret, mert kidob a párod, és ez a fazon is, ha megkapott egy menetre. Vili? :)
2015. jan. 31. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!