Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiderülne a barátnőtökről, hogy rendszeresen vett részt csoportos szexben, hogy reagálnátok?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy volt már együtt 3-4 pasival is, és továbbra is érdekelné a dolog, de nem szeretne kilépni a kapcsolatból, mert a kapcsolat amúgy harmonikus, és jó.
Mit szólnátok hozzá?
2018. márc. 22. 11:46
1/24 anonim válasza:
Engem zavarna. Megnézetném magam és elhagynám.
2/24 anonim válasza:
Én nyitott vagyok az ilyenre, szal nem zavarna.
3/24 anonim válasza:
Zavarna és valósznűleg az STD teszt után tovább is állnék.
4/24 anonim válasza:
Semmi baj, dobnám mint a taknyos zsepit.
Nekem egy nő értéke nem a szépség. Az is jó ha van. De ha intelligens és erkölcsös, akkor kell csak.
Akárhogy is nézed, a csoportos szex semmilyen norma szerint sem erkölcsös.
Ettől függetlenül akihez nincs szerelmi és szexuális kötődésem, azt csinál amit akar, nem bánom. De aki velem van, azt azért megválogatom.
6/24 anonim válasza:
5. Miért, neked a rágó a földről ugyanannyit ér, mint a csomagolásból? Vagy talán személyesen érintett vagy és zavar a helyzet?
9/24 anonim válasza:
Engem nem zavarna. Ha szeretem el tudnám fogadni.
10/24 anonim válasza:
Engem inkább az rémiszt meg, hogy mennyi lepontozást kapnak azok a válaszadók, akik azr írják, hogy nem kellene nekik ilyen nő. A lepontozók pedig gyaníthatóan nők. Ennyire kiveszett az erkölcs a mai nőkből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!