Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves nők! Van olyan, aki egyszer vagy rendszeresen szopta le a főnökét vagy szexelt vele? Ekkor volt férjetek vagy párotok? Kort is írjatok!
Én egyszer első munkahelyemen. Túlóráztam,nagyon kevesen voltunk már bent és félrehívott az irodájába. Leszoptam utána jött a többi.. Akkor volt egy romló félben lévö kapcsolatom,ezért is mentem bele.
34l
Munkatarsam lekerepelte az eloleptetesert de kozben volt/van faszija.
Persze nem leptettek elo de mindenki ismeri a sztorit.:)
Főbökkel is volt ilyen, előléptetést helyezett kilátásba, nekem megérte, különben maradhattam volna alsószintű irodai senki. Nem én vagyok az egyetlen, aki ezt bevállalta.
Egy egyetemi évfolyamtársam majdnem minden évben lefeküdt valami professzorral, oktatóval, aztán a szakdolgozatát egy PhD hallgató/tudományos segédmunkatárs sráccal íratta meg, akihez arra az időszakra (szakdogaírás/záróvizsga) oda is költözött, mert a kolijában nem voltak ideálisak a feltételek a tanuláshoz. Szóval nem csak munkahelyen, de már a felsőoktatásban elég gyakori, hogy bevállalják lányok ezt az utat.
Ismerek olyan nőt, aki a jogi egyetemre járt, amikor összejött a dékánnal, teljesen nyíltan jártak, majd összeházasodtak, aztán persze el lett neki intézve a karrier, be lett nyomva magas pozícióba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!