Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltok, ha a férjetek rendszeresen durván rátok szól?
Beszélnék vele, hogy nem egy kutya vagyok, akivel így beszéljen! Semmi esetre sem maradnék csendben, mert ez engem nagyon bántana, ha így szólnának hozzám!
Ha meg nem hajlandó változni, akkor elgondolkodnék azon, hogy miért is vagyok vele, ha nem tisztel engem annyira, hogy normálisan szóljon hozzám!
En is beszelnek vele eloszor, aztan erosen gondolkodnek a tovabbiakrol, ha nem valtoztat.
Senkitol nem turom el az ilyen beszedet.
Velem szerencsére nem beszél így a férjem...
de első körben visszaválaszolnék. Majd eszébe juttatnám az esküvőnk napját, amikor valamit fogadtunk egymásnak...
Én sem hagynám, mert ez egy nagyon rossz irány. Egy jó kapcsolatban kölcsönösen tisztelni kell egymást. Az, hogy egy férfinek tekintélye van, az szerintem jó, de azt nem így kell kiharcolni, hogy így beszólogat.
Én nyugodt pillanatában mondanám el neki, hogy nem tetszik, ha így szól hozzád. Az esély megvan, hogy erre jól reagál, bocsánatot kér és megígéri, hogy figyel a továbbiakban.
Ha nem, akkor meg lehet neki mondani, hogy nem a rabszolgapiacon vett, hanem hozzámentél, így próbáljon meg nagyobb tisztelettel szólni hozzád, mert nem a kutyája vagy, hanem a felesége.
És aztán ezt még lehet fokozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!