Mit csináltok akkor, amikor egy társaságban ( pl. munkahely, család) rendszeresen fel vannak nagyítva az apró hibáitok, csupán piszkálódás céljából? -és amikor ezek meg vannak oldva, azonnal másik fogást keresnek rajtatok.
Hát ha a kiskanalat többen is használjátok, akkor nem annyira kis hiba, ha rosszul van elmosogatva, hiszen senki nem szeret koszosan kivenni a fiókból semmit.
A számítógép körüli takarítás is ilyen. Egy rendezett irodában, ahol mindenkinél rend van, elég lehangoló egy rendetlen asztal.
Szerintem ne a piszkálódást vedd észre elsősorban, hanem gondold végig, hogy a rendetlenségeden hogy tudnál mihamarabb változtatni. Ennyi lenne a megoldás.
Gondolom az újabb és újabb fogás amit találni lehet az is a rendetlenség miatt van.
Kijavítom a kis hibákat és ennyi.
Nem mosod el a kis kanalat és koszosan rakod vissza vagy mi???
Számítógép körüli takarítás eléggé fontos ugyan is a gépnek nem tesz jót a por.
Esetleg más hibák ezeken kívül?
De hogy piszkálnak? Milyen hibával?
Mindenkinek vannak rá jellemző kis hülyeségei. Engem nem zavar, ha ezt valaki megjegyzi. Én is nevetek a saját hülyeségemen :)
Persze az más, ha valakit kipécéznek a társaságból és csak az kapja a piszkálódást. Az nekem sem tetszene.
A munkahelyet azonnal otthagyom, mert ezek a szemétkedések és piszkálódások valójában bűnbakképzések.
Ha otthon teszik ezt, akkor az otthont is - utána peidg keresek egy pszichiátert, hogy segítsen kilépni az áldozati létből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!