Szerintetek mit csináljak?
Engem nem szoktak piszkalni de nekem egy lenezo tekintet is tonkre b@ssza a napom.
Egy dolgot tudsz csinalni (mint en): LE KELL OKET SZ@RNI!!!!!!!! A rolad kialakult velemenyuket mar nem igazan tudod megvaltoztatni, ennel jobb nem lesz.
Hallgass rappet, ez noveli az onbizalmad! (Nekem bejott) egy toll es egy papir es mindig ki tudom dobni magambol a sz@rt amit az élet rám rakott. Ez segit majd vissza szolni is nekik. Most ezek a kedvenceim (Hallgatsd meg mindet én magamra talaltam bennuk):
-Beerseewalk: öszintébe
-Beerseewalk: szereppek
-Antal & Day: A mi sztorink
...
Es legy eros, sose add fel!!!
SZ@RD LE OKET A VELEMENYUKKEL EGYUTT
16/F
Nekem is mindig beszólogatnak, kezdetben csak a nevem miatt szekáltak, aztán, amikor észrevették, hogy érzékeny vagyok, minden másért is beszóltak. Egy ideig iszonyúan idegésített, felzaklatott, de aztán rájöttem, hogy igazából nem is számít a véleményük. Beszólhatnak nekem, hogy "hülye rocker" vagy ilyesmi, de nem veszem már magamra. És azt tapasztaltam, hogy miután észrevették, h nem foglalkozom velük, már nem bántanak annyira. Itt-ott valaki beszól, de hát jó'van, na, ez mindenkivel megtörténik. Nekem amúgy az írás segített.
Ha szeretnéd, irj privit! :D
14/L
Bocsi, ha voltak helyesírási hibáim, gyorsan írtam :)
Általában azért piszkálnak, mert szar vagyok a sportokból, mostanában pedig előszeretettel Lady Gagáznak se, amit nem értek, mert egyátalán nem hasonlítok rá,nem is szeretem, inkább rocker vagyok, de ezért annyira nem szólnak be. Nagyon régóta piszkálnak, akkoriban nem érdekelt,leszartam, de nem hasznàlt.
Egyébként köszi a segítséget :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!