A mai fiatalok miért nem buliznak?
Figyelt kérdés
Régen minden fiatal szétcsapta magát, csajozott, bulizott, jól érezte magát. Voltak házibulik, kerti partyk. Én a 2000-es években voltam fiatal, össze vissza ittunk, buliztunk, dugtunk, semmi nem érdekelt minket csak a pia meg a szex. De a mai fiatalok miért nem csinálják ezeket?tegnap 22:27
1/8 anonim 

válasza:

"semmi nem érdekelt minket csak a pia meg a szex."
Talán mert a mai fiatalok már nem ennyire primitívek, mint amilyenek ti voltatok. 😏
3/8 anonim 

válasza:

"Talán mert a mai fiatalok már nem ennyire primitívek, mint amilyenek ti voltatok. 😏"
a gyakoris álomvilágban
a fiatalok évezredek óta egyformák csak a világ szigorodik most megint.
4/8 anonim 

válasza:

Szóval alkoholisták voltatok, nem érted, más miért nem az.
5/8 anonim 

válasza:

Tegnap sétáltam a Király/Dob/Deák vonalon, megnyugtatlak, nem korodbelieket láttam. Egyet se.
7/8 anonim válasza:
Most értem haza buliból,egy jó csaj mellettem akit felszedtem,meg pia/kaja.
Reggelig nyomjuk,ne aggodj
8/8 anonim 

válasza:

Mert amit leírtál, az egy kerülendő szélsőség és rám sem volt igaz.
Ez mára ránézve a harmadik őrült kérdés, valami megint bekattant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!