Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házaspárok vagy azok a párok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házaspárok vagy azok a párok, akik már hosszú évek óta együtt vannak, nálatok még mindig megvan az egymásért való rajongás, mint a kezdetekben? A férjetek/párotok még szokott nektek rendszeresen bókolni és néha-néha meglepni valami aprósággal?

Figyelt kérdés
:)
2014. okt. 14. 09:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%

Köztünk még megvan! 9 éve leszünk együtt!3 éve vagyunk házasok és van egy kisfiúnk.

néha rosszban vagyunk,és veszekedni is szoktunk. Néha meg rózsaszín ködfelhőben úszunk!

de szeretjük egymást:)

2014. okt. 14. 10:11
 2/14 anonim ***** válasza:
84%
Igen,sokszor mikor reggel felkelek-kocos haj,alig latok,menni is alig birok-erre ö-milyen szep vagy,de jol all ez a haloing.....Ilyenkor mondom neki,hogy rozsaszin köd van a fejeben.
2014. okt. 14. 10:11
 3/14 anonim ***** válasza:
66%
7eve vagyunk együtt-ebböl 1eve hazasok,2-es voltam
2014. okt. 14. 10:12
 4/14 anonim ***** válasza:
84%
Igen, megvan mindketten imádjuk egymást, és kiesebb viták is csak nagyon ritkán vannak.
2014. okt. 14. 10:13
 5/14 anonim ***** válasza:
88%
12 éve vagyok a Feleségemmel, és szoktam neki bókolni, rendszeresen. Attól, mert lett 2 gyerekünk, és Anya lett, nekem Ő még mindig az én Kispipim. :))
2014. okt. 14. 10:15
 6/14 Kulcsos7 ***** válasza:
85%

Én 27 éve vagyok együtt a feleségemmel, és mondhatom, hogy most is nagyon szeretem!

Rajongás??? én soha nem volta olyan "rajongó" tipus, de szeretni tudok. Igen bókolok neki, és néha meg is lepem valami aprósággal. vagy csak oda csapok a fenekére :)

És a szex is megy rendszeresen, sok jóval fiatalabbtól hallom, hogy már nem olyan meg unalmas...hát... nem 13 évesen kell kezdeni részegen..mert mostanában sok az ilyen és nagyon tisztelem a kivételeket mert azért van hál'Istennek.

2014. okt. 14. 10:17
 7/14 A kérdező kommentje:
Jó ezeket olvasni.:) Sok boldogságot kívánok mindenkinek a jövőben is!:)
2014. okt. 14. 10:17
 8/14 anonim ***** válasza:
78%

5 éve vagyunk együtt, 4 hónapja házasok.

Rajongás feltétlenül megvan, hatalmas ölelések, becézgetések, stb. Ha egy nap is kimarad, már kérdezzük, mi baj van.

Veszekedni soha nem szoktunk.

Meglepni én szoktam a férjemet, tőle 5 év alatt egyszer kaptam egy szál tulipánt, csak úgy, hogy nem alkalomra. Nem az a típus...

2014. okt. 14. 11:22
 9/14 anonim ***** válasza:
3 és fél éve vagyunk együtt, 2 és fél éve élünk együtt. ez nálunk sok tényezőtől függ. mikor stresszes, nyilván nem annyira van még arra is energiája, hogy azon gondolkozzon, engem mivel lephetne meg. de pont most megint a hullám tetején vagyunk, megint rendszeresn mennek a kis apróságok. az utóbbi 2 hónapban két szál virágot kaptam csak úgy, a félévfordulónkra vett csokit meg rajzolt rózsát :D kis majom, imádom. meg mostanában megint mondja sokszor, hogy pofátlanul szép vagyok, jól áll a ruha, ilyesmi :) meg amikor szerelmes, mindig pár oktávval magasabb hangon beszél, hát ez mostanában hatványozottan jelen van :D
2014. okt. 14. 13:47
 10/14 anonim ***** válasza:
8,5 éve vagyunk együtt, 8 év házasság. 1 éve múlt el a rajongás, törődés, bókolás, intimitás, minden. :( Már csak a válás maradt. :(
2014. okt. 14. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!