Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házaspárok vagy azok a párok, akik már hosszú évek óta együtt vannak, nálatok még mindig megvan az egymásért való rajongás, mint a kezdetekben? A férjetek/párotok még szokott nektek rendszeresen bókolni és néha-néha meglepni valami aprósággal?
Köztünk még megvan! 9 éve leszünk együtt!3 éve vagyunk házasok és van egy kisfiúnk.
néha rosszban vagyunk,és veszekedni is szoktunk. Néha meg rózsaszín ködfelhőben úszunk!
de szeretjük egymást:)
Én 27 éve vagyok együtt a feleségemmel, és mondhatom, hogy most is nagyon szeretem!
Rajongás??? én soha nem volta olyan "rajongó" tipus, de szeretni tudok. Igen bókolok neki, és néha meg is lepem valami aprósággal. vagy csak oda csapok a fenekére :)
És a szex is megy rendszeresen, sok jóval fiatalabbtól hallom, hogy már nem olyan meg unalmas...hát... nem 13 évesen kell kezdeni részegen..mert mostanában sok az ilyen és nagyon tisztelem a kivételeket mert azért van hál'Istennek.
5 éve vagyunk együtt, 4 hónapja házasok.
Rajongás feltétlenül megvan, hatalmas ölelések, becézgetések, stb. Ha egy nap is kimarad, már kérdezzük, mi baj van.
Veszekedni soha nem szoktunk.
Meglepni én szoktam a férjemet, tőle 5 év alatt egyszer kaptam egy szál tulipánt, csak úgy, hogy nem alkalomra. Nem az a típus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!