Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha poénból emlegetem a barátnőm volt egy éjszakás kalandját (még nem voltunk együtt) és tudom nem szép dolog tőlem, akkor miért jön zavarba?
"tudom,hülye gyerekes dolog"
És hogy vajon miért jön zavarba? Talán azért, mert egyelőre nem akarja leordítani a fejed, esetleg bízik benne, hogy nem vagy ennyire gyerekes.
De ne lepődj meg, ha egyszer egy ilyen akciód ott hagy...
Neked nincs múltad?
Valószínű éppen azért mondta el neked mert a bizalmasának hitt, és te ezt így hálálod meg.
És csodálkozol, hogy ilyenkor zavarba jön.
Nekem egy ilyen után már a barátom sem lennél. Tarthatnál egy kis önértékelést.
Off:
Persze, ágyba bújunk csak úgy valakivel, az akaratunk, felelősségünl teljes tudatában, aztán ráfogjuk hogy csak tévedés volt és szörnyen megbántuk. Szeeegény lány zavarba jön e szörnyű múltja miatt (a feministáknak üzenem hogy én is nő nemű vagyok, nem egy csúúnya bácsi)
On:
Akkor már beállol a birkák közé mert ez egy tipikus olyan kérdés ahol az első leírja a választ aztán a következő húsz is leírja ugyanazt csak máshogy megdogaazva. Szóval kérdező, nem szabad viccelni, ne legyél tajparaszt, mert az csak egy szörnyű tévedés volt!!!!
Piros pacsiiii
*beállok
*megfogamazva :)
Még egy piros pacsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!