Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha poénból emlegetem a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha poénból emlegetem a barátnőm volt egy éjszakás kalandját (még nem voltunk együtt) és tudom nem szép dolog tőlem, akkor miért jön zavarba?

Figyelt kérdés
Általában akkor szoktam,tudom nem szép dolog,amikor valamivel megbánt,vagy esetleg olyan dolgot mond ami nekem sértő.Akkor általában ezzel vágok vissza,tudom,hülye gyerekes dolog.De megfigyeltem hogy ilyenkor mindig nagyon zavarba jön,amikor ezt elő hozom.Vajon miért?
2014. okt. 7. 11:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%

Őszinte volt veled, te visszaélsz a bizalmával.

Ne csodálkozz, ha majd kamuzik másban is (nem feltétlenül megcsalás).

2014. okt. 7. 12:59
 12/16 anonim ***** válasza:
91%
11-es vagyok, pontosítok: ne csodálkozz, ha innentől kezdve nem mondja meg igazat, ködösít, kamuzik, mert fél, hogy utána folyamatosan felhánytorgatod.
2014. okt. 7. 13:00
 13/16 anonim ***** válasza:
Talán mert szégyelli eme cselekedetét?
2014. okt. 7. 13:16
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

arrol nem beszelve hogy ha mond neked valamit ami SZAMODRA serto.

Mivel a baratnod ezert felteszem nem sertesnek vagy bantasnak szanja, hanem TE veszed annak.

Az en olvasatomban ez kb ugy nez ki h te csinalsz/mondasz valami baromsagot, o beszol te meg felhozod ezt mert egyeb eszerved nincs.

Kerdes: te magad irod "tudom,hülye gyerekes dolog" - AKKOR MIERT CSINALOD?????

2014. okt. 7. 17:04
 15/16 anonim ***** válasza:

"7-kének sikerül egyet feministázni, annak ellenére, hogy még a kérdés lényegét sem értette meg"

"OFF"

Hallottál már róla?

2014. okt. 8. 09:39
 16/16 anonim ***** válasza:
na ez a kerdezo is elsunnyogott, egy paraszttal kevesebb :D
2014. okt. 8. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!