Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házaspárok vagy azok a párok, akik már hosszú évek óta együtt vannak, nálatok még mindig megvan az egymásért való rajongás, mint a kezdetekben? A férjetek/párotok még szokott nektek rendszeresen bókolni és néha-néha meglepni valami aprósággal?
A férjemmel 12 éve vagyunk együtt 3 éves házasodtunk.
Mindkettőnknek egymásnak vagyunk a nagy szerelem! :)
Amikor még nem is voltunk együtt a férjem már szerelmes volt belém, de a kezdetekben én nem éreztem a nagy szerelmet. Láttam, tudtam, hogy értelmes, humoros, eszméletlen jó pasi, de nem jött a nagy bumm. Körülbelül 1 év járás után jöttem rá, hogy én szerelmes vagyok, de nagyon.
Sűrűn mondja, hogy szeret, ha kiöltözöm elismer, de direktbe napi szinten nem bókol. Szoktam kapni apróságokat, de én jobban szeretem, ha figyelmes gesztusokkal lep meg: Tudja, hogy nem lesz időm főzni, elmegy a kedvenc éttermünkbe, ahonnét rendel egy 2 személyes tálat, abból 2 napig eszünk mi ketten és a gyerekek. Bizonyos napokon hosszított nyitvatartásban vagyok a munkahelyemen, akkor eljön értem autóval, hogy ne kelljen gyalogolnom annyit a hosszú nap után.
Bármi kis kívánságomat elnyeffentem ő kapásból fa arccal azt mondja, hogy "persze még mit nem", de látom, hogy abban a pillanatban bújja az internetet, hogy hol szerezheti be/hová kell menni.
A legfontosabb, hogy a csodálatos apja a gyerekeknek, akik, mint egy Istenre úgy néznek rá!
Igen :)
7 éve vagyunk együtt, de mindent megtesz értem a párom. Szó szerint. Ha téli reggelen hidegben nem tudok elindulni az autóval pattan az ágyból mosolyogva és segít.
Minden este van "ölel-ölel" (magához ölel és úgy nézünk filmet) és "simi-simi" (közben cirógatja a fejemet).
Néha vitázunk is, de vele jár :)
Mindenkor őszinték vagyunk egymással és szerintünk ez a legfontosabb.
Mi 9 éves vagyunk együtt, 3 éve házasok. Most várjuk a babánkat, de minden nap elmondja, hogy mennyire szeret és én is, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy megtaláltam. Az elején nem volt könnyá az életünk, de kitartottunk egymás mellett, szerintem ezért is vagyunk ennyire oda egymásért. A sok rossz összehozott bennünket. Néha vannak vitáink, de hol én, hol ő enged ez attól fűgg, hogy ki a soros :)
37/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!