Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Együtt maradni az anyagiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt maradni az anyagiak miatt, amikor már rég nem szeret?

Figyelt kérdés
Ha elválnánk földönfutó lennénk a gyerekkel, csak az ő jóindulatán múlna, hogy milyen körülmények közt élünk. Viszont pl. tegnap ahogy sétáltunk az utcán (igaz siettünk) annyira megbántott, hogy nem tudom túltenni magam rajta. Szemmel láthatóan - szokás szerint - egy lépéssel elöttem, erre mondom miért nem ölel át? Erre ő: Miért kéne átölelnie? Dehogy fog... Erre én: De ha így érez irántam miert vagyunk meg együtt? (nyilvan ez csak kiragadott téma, nem egyből jönnék ezzel a kérdéssel). Erre ő: Te is tudod, azért, mert van egy közös gyerekünk. Mondom és Ennyi az egész? Csak ezért, semmi másért? Erre tök őszintén, lattam a szemében, hogy komolyan mondja: Igen. Azóta belülről sírok bár tudnék igazából is... Ti hogyan kezelnétekvezt? Erőltetnétek ezt az évek ota ilyen kapcsolatot vagy adnátok esélyt a boldogságra mással? De mi a bizonyíték arra, hogy lesz más és azzal nem laposodik el minden 9 év utan?

#válás #férj nem szeret
2014. okt. 8. 10:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Inkább szenvedsz egy életen át? A pénz nem minden...Szerintem keress mást és addig maradj vele.
2014. okt. 8. 10:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Ennél még az is jobb, ha egy garzonban laksz a gyerekkel....
2014. okt. 8. 10:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Inkabb valnek.. es tudod hogy miert? nem szeretnek megoregedni,elvesztegetni a fiatal eveimet egy ilyen emberre/emberrel........

Dolgozol? ha nem probalj meg munkat keresni,es ha fix a munka akkor valni,gyerektartast kotelezo fizetnie,te pedig a gyerekkel ellakhattok egy kis garzonban is... inkabb laknek garzon lakasban minthogy kikeszuljek idegileg.. egy gyerek nem minden azaz de,de az apja lathatja amikor akarja.. megmondanam: akkor latod a gyrekekt amikor akarod... es 9 ev? de ulj le vele beszelni,kerdezd meg hogy miert enm szeret mar,mi tortent ami miatt nem szeret... meg lehet hogy megprobalhatnatok helyre hozni a kapcsolatotokat.

2014. okt. 8. 12:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Akarsz újabb 9 év alat tmég 20 évet öregedni a boldogtalanságodtól?

Senkire nem lehet a vágyat és a szerelmet ráerőltetni. Törődj bele és változtass az életeden, amit már a férjed nélkül kell megoldanod. Adj magadnak egy határidőt,amíg igenis keresel annyi pénzt,munkát, és mindent,ami kell az önálló élethez, hogy külön tudjatok válni és ne legyél földönfutó.

Gondolkozz el. Csak van egy rokonod, szülőd,testvéred, akihez elköltözhetnél a gyerekkel.

2014. okt. 8. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!