Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mi alapján választottatok párt magatoknak? Kinézet vagy anyagiak alapján? Én ha nem tetszik egy pasi még szóba sem állok vele. Szerintetek jól teszem?
Én az első férjemet a kinézete alapján. Anyagilag is elég jól állt, viszont nagyon vonzó, jóképű volt. Összeházasodtunk és rögtön be is bizonyította, hogy egy önelégült bunkó.
Másodjára csakis a jellem alapján, de a testi vonzalom is megvolt, ezt fontosnak tartottam. Vagyis beleszerettem egy jó humorú, okos, vagány, kedves srácba, aki átlagon aluli külsővel és semmi vagyonnal nem rendelkezett. Érdekes, hogy az élet ezekért is kárpótolt, mert nagyon fellendült a karrierje mellettem, és lefogyott vagy 20 kilót, így még dögös is lett:) Nagyon szerencsésnek és boldognak érzem magam, hogy tizenéve ő a férjem.
Mi csak egy futó kalandnak indultunk, de aztán megismertük egymást és jött a szerelem.
8 éve vagyunk együtt, 2 gyerek is van.
én is úgy jártam mint a négyes a férjemmel. :) Mellettem "kikupálódott".
Egyébként a kinézetben alap igényesség a minimum, de nincsenek ilyen sztenderdek nálam, hogy szőke legyen és magas stb. A belső értékek úgyis kihatnak arra, hogy a külsejét milyen szemmel nézem.
Anyagiakban pedig nem gazdagot kerestem, de azt néztem, hogy dolgos-e, igyekvő-e, ha rossz helyzetben is van, van-e akarat, kilátás arra, hogy jobb lesz, mert ha nincs akkor nem pocsékolom az időmet, akármilyen szép is a szerelem egyedül nem tudok a hátamon vinni felfelé előbb két embert majd egy egész családot.
"Kinézet vagy anyagiak"
Micsoda opciók...azért örülök, hogy a válaszolók többsége nem ezen két szempontot tartotta a legfontosabbnak.
Hat en ugy voltam vele, hogy csak olyan johet szoba aki penzes... Volt egy kapcsolatomahol kiba...ttul megkopasztottak...
Aztan olyanba szerettem bele aki helyett fizetgettem mindig mert szegeny ha elmentunk valahova megkredezte az eladotol fizetesnel, hogy ilyen draga?
Aztan ez kellemetlen volt...
Ra par hetre tudtam meg mi a fizetese... Hat a szemem felakadt!
Azt mondta hogy ot is elegge megkopasztottak es tudni akarta hogy en milyen vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!