Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mi alapján választottatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mi alapján választottatok párt magatoknak? Kinézet vagy anyagiak alapján? Én ha nem tetszik egy pasi még szóba sem állok vele. Szerintetek jól teszem?

Figyelt kérdés
2013. szept. 13. 14:08
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Valamelyik idősebb rokon mondta, hogy olyan férfit kell választani akinek semmilyen szempontból nem probléma, hogy meghívjon egy fagyira vagy egy sütire. Az anyagiakat azóta is csak ennyire figyelem.. :)

De egyébként kinézetre nézve maximum annyit figyeltem, hogy átlagos legalább legyen, legalábbis az én szememben (sokszor barátnő szerint ronda a srác, szerintem aranyos és tetszik), az úgymond csúnya pasiknak lehet lehengerlő a stílusa, de baráti érzelmeknél többet nem tudnak kiváltani belőlem, az úgy meg nem párkapcsolat. Viszont a nagyon helyes srácokat se kerestem, mert folyton az lett volna bennem, hogy na mikor cserél le egy csinosabb lányra. Vagy éppen zavart volna, hogy több időt tölt a fürdőben készülődéssel, mint én. Elcsépelt de a belső nagyon fontos. A párommal kb egy hullámhosszon vagyunk. Sok dologról ugyanakkor ugyanaz jut eszünkbe. Sok marhaságon tudunk együtt nevetni, közös a hobbink, ha gond van megvigasztaljuk egymást, törődünk a másikkal, és egyáltalán kitartanunk egymás mellett. Kisdiákként azt hittem egy kapcsolathoz elég a szerelem, az mindent megold. Hát nagyon nem. Szerelembe esni pedig lehet csak a pasi kinézete alapján, aztán kiderül, hogy egy álomképbe szeretett bele az ember, és amúgy egy önelégült p .cs az illető.

Tehát kedves kérdező nem, nem teszed jól. Igen, lehet egy mércét felállítani, hogy mondjuk olyanokkal nem állsz szóba párkapcsolatra való törekvésekkel aki semmit nem mozgat meg benned, viszont csak azért nem szóba állni vele, mert nem az ideál (Brad Pitt hasonmás, vagy ilyesmi) az hülyeség.

2013. szept. 14. 08:23
 22/26 anonim ***** válasza:

Az alapján, hogy mennyire jó szerelmi partner. Lelke, világnézete, szellemisége, műveltsége, szociális készségei és szexissége alapján.:)

Elsőre nem lehet megállapítani, hogy fog-e tetszeni. Az embert belülről kifele lehet megszeretni igazán. Van, akiben többéves ismeretség után látod meg a társat.

2013. okt. 28. 08:51
 23/26 anonim ***** válasza:

Egyik se.

Az alapján, hogy mennyire jó szerelmi partner.

2014. jan. 9. 21:19
 24/26 anonim ***** válasza:
Fú, kétszer is megtaláltam ezt a kérdést!!!:D
2014. jan. 9. 21:20
 25/26 anonim ***** válasza:

21: Ez a meghívásdi többnyire nem anyagi, hanem lelki akadályokba ütközik.

Több igen-igen jómódú férfi udvarlóm volt, aki dicsekedett a vagyonával, de nem hívott meg soha egy kólára, hanem azt forszírozta, hogy én hívjam meg!

2014. jan. 9. 21:21
 26/26 anonim ***** válasza:
szerintem rosszul teszed, hogy megannyi értékes emberrel nem állsz szoba. gratulálok a kérdéshez.
2016. jan. 3. 00:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!