Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mi alapján választottatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mi alapján választottatok párt magatoknak? Kinézet vagy anyagiak alapján? Én ha nem tetszik egy pasi még szóba sem állok vele. Szerintetek jól teszem?

Figyelt kérdés
2013. szept. 13. 14:08
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

"Èn ha nem tetszik egy pasi még szóba sem állok vele."

Intelligens megoldás,de legalább tudod,ha egy pasi nem áll veled szóba,akkor ronda vagy.

2013. szept. 13. 14:58
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Én egyik alapján sem.
2013. szept. 13. 15:00
 13/26 anonim ***** válasza:
91%

Rossz a kérdés :)

Ha megkérdezné valaki pl. egy szórakozóhelyen, hogy milyen kocsival jöttem, simán kiröhögöm.

2013. szept. 13. 16:06
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

"Kinézet vagy anyagiak alapján?"

Elég rossz opciók. A külső megfog, a belső megtart!

Sosem érdekelt a pénz, ezért nem is volt mérvadó ezidáig sem a párkeresésben. Természetes, hogy valamilyen szinten fontos a külső. Legyen ápolt, adjon magára ez minimum. Az hogy nem egy görög isten, vagy egy kondis adonisz... engem nem érdekel. A belső a fontos, mert az lesz az amivel együtt kell élni hosszú-hosszú éveken át, és együtt végigcsinálni számtalan jó és rossz dolgot. A külső változik, nem a helyes pofija fog elmenni dolgozni a családjáért, sem a luxusautója fizetni a hitelt, vagy nevelni és szeretni a gyerekeit...

Édes mindegy a pénz, a külső, a munkahely, vagy családi háttér, ha belül egy önző, bunkó és ostoba ember.

2013. szept. 13. 16:31
 15/26 anonim ***** válasza:
83%
"A külső megfog, a belső megtart." Sosem néztem az anyagiakat. A párom (1 hét múlva a férjem), munkanélküli volt amikor megismerkedtünk. Most már saját cége van... Ennyit érnek az anyagiak..
2013. szept. 13. 16:45
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Azért az durva, hogy "Èn ha nem tetszik egy pasi még szóba sem állok vele."....

Senki se tökéletes. Van egy kér elvárás (tisztaság, tiszta fogak, kellemes illat, nem izzadtságszag, hasonlók) de pusztán külső alapján ítélni...

2013. szept. 13. 18:36
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Az anyagiak mégcsak álmomban sem jöttek elő. Eszemben sem jutott ezt figyelembe venni.

A lelkébe, a személyisége szerettem bele...a külső pedig hab volt a tortán.....

2013. szept. 13. 18:41
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

A párom először csak szexpartner volt. Frissen szakítottam, eszem ágában nem volt elkötelezni magam. Külsőre is tetszett, bár nem tökéletes, de igazán az ágyban nyújtott teljesítménye miatt voltam először vele, szigorúan kötöttségek nélkül. Aztán kiderült, hogy azon kívül is jó együtt. Így végül beleszerettem.

Pénze nincs sok, előfordulnak anyagi problémák, mert én se keresek túl jól. De szorgalmas, dolgos, ahogy én is, így megélünk és megoldjuk a problémákat. Ez fontos. A későbbiekben pedig ki tudja, mi lesz. Hiszek benne, hogy ha okosan és szorgalmasan dolgozunk, előbbre jutunk.

Az exem egyébként kiemelkedően jól keresett. Mellette nem ismertem a hóvége fogalmát. Azt már annál inkább, hogy én nem érek annyit, mint ő, mert töredékét keresem az övének... hát ettől nem lesz boldog az ember lánya.

Szerintem nem feltétlen teszed jól, ha külső alapján szelektálsz, de ez egy olyan dolog, hogy mindenkinek szíve joga azzal lenni, akivel akar, olyan kritériumok alapján, amilyenekkel akar. Ha neked tényleg ez fontos, akkor legyen ez az első szűrő. Elvégre vannak helyes és rendes pasik is :)

2013. szept. 13. 19:19
 19/26 anonim ***** válasza:
34%
szeretem mikor a p uncim alatt felnyerít egy kawasaki, vagy nyáron miniruhában megizzad a fenekem a lamborghini bőrülésén:)
2013. szept. 13. 21:55
 20/26 Nádszálkisasszony ***** válasza:
Először a mosolya, a szeme fogott meg aztán a személyisége. De előfordult már fordítva is, hogy előbb a személyisége volt lehengerlő.:) Az anyagiak sosem számítottak, magamat is el tudom tartani.
2013. szept. 13. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!