Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Itt lenne a vége, túl sokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt lenne a vége, túl sokat tűrtem neki?

Figyelt kérdés

Az első barátommal több éve vagyunk már együtt. Ő közel a harminchoz, otthon lakik, nem dolgozik, csak a hobbijának él. Én huszas éveim elején vagyok, kínlódok a lakhatásommal, mióta összejöttünk lediplomáztam, dolgozom, Ő azóta semmit nem tett le az asztalra. Családomra nem számíthatok, ezért kb csak a barátom van nekem, de sem összeköltözni, sem dolgozni, sem tenni nem akar a közös életünkért. Én nem éreztem gáznak fiatalabb fejjel hogy a szüleire támaszkodik, hiszen nekem mindig volt a vágyam hogy legyen egy szerető családom, és csak csodáltam hogy milyen is amikor szeretnek egy gyereket a szülei. Mostmár kellemetlen, hogy mindent Ők fizetnek, velük programozunk, stb. Ha náluk vagyunk mindig veszek hozzájuk kaját, mert tök kellemetlen nekem ez, hozzám nem jön át mert nem tud gépezni, stb. Egyre inkább érzem, hogy eltávolodunk egymástól, Ő olyan maradt mint egy 13 éves, nekem pedig hamar kellett felnőnöm. Szeretem, de kezd kiábrándítani azzal hogy nem tervezi a közös jövőt, nem építi a saját kis életét, vagy nem számíthatok rá pl. lakhatás problémában sem.

Próbáltam vele beszélni, azt mondta Ő ennél többet nem tud tenni. Én szeretem, Ő van a legrégebb óta az életemben, együtt nőttünk fel.

Szerintetek esélyes hogy megváltozik, vagy engedjem el?

ma 18:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el.
ma 18:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Emberünk saját magát se tudja segítség nélkül fenntartani, nemhogy majd az esetleges közös gyereketeket.
ma 18:18
 3/4 anonim ***** válasza:
73%

NE tervezz vele! Sajnos a lelki összhang, régóta tartó kapcsolat az kevés, mindig csak lehúzna, el kellene tartanod őt is a jövőben. Ez a pali nem felődőképes, nem tudsz mit tenni.

Maradjon meg egy kedves ismerősnek de ennyi. Nem alkalmas társnak, férjnek, apának. Fogadjunk 40 évesen is otthon fog játszani. A szülei is hibásak hogy hagyják.

ma 18:31
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Te is tudod, hogy el kell engedned. Kötődsz hozzá, de ez már nem igazi szerelem, csak ragaszkodsz egy biztos ponthoz, mert amúgy senkid sincs.

De nem is értem mit szerethetnél benne, egy szánalmas ingyenélő céltalan nyamvadék. Milyen jövőt vársz vele? Majd tarthatnád el őt is.

Ennél még egyedül is előrébb vagy, mert legalább nem húz le senki. Megváltozni ő maga nem akar, megmondta, ő ennél nem tud többet tenni. Neki így kényelmes…Most még…Amíg a szülei eltartják. De ők sem élnek örökké. Úgyhogy meg lesz majd még ennek a böjtje, de az már téged nem kell, hogy érintsen.

Engedd el, jön majd más, akivel közös jövőt tudsz építeni, vele biztosan nem.

ma 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!