Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vége van a részemről ha ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vége van a részemről ha ezt érzem?

Figyelt kérdés

6 éve vagyunk együtt a barátommal, nagyon nagy szerelemnek indult.

Sajnos 1 éve kb elkezdett megváltozni az egész. Kihűlt. Megváltozott a viselkedése. Soha nem akar közös programot, semmit.

Én próbáltam megmenteni az egészet, de belefáradtam, elfáradtam.

Ma ültünk a baráti társaságunkkal iszogatni valahol és én csak néztem őt és nem éreztem semmit. Vagyis azt éreztem, hogy ez az ember nem az az ember akit én szerettem és fáradt vagyok mellette. Belefáradtam a próbálkozásba, megmentésbe.

Az volt a szokásunk, hogy 0:00-kor mindig kívántunk valamit, én mindig vele kapcsolatban.

Ma éppen akkor néztem az órára és azon kaptam magam,hogy tudat alatt azt kívánom, hogy túllépjek rajta és elengedjem.

Ugyanakkor szomorú is vagyok, mert azt hittem tényleg ő a nagy ő :(

Ez az egész azt jelenti, hogy itt a vége? Vagy meg lehet menteni valahogy?

nov. 9. 01:07
 1/3 anonim ***** válasza:
76%
Meg lehet menteni, de ahhoz két ember kell 😕
nov. 9. 01:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezt neked kell érezned bent. Lehet a ő is tudja. Beszélj vele. A szakítás lehet hirtelen leszm az lehet, hogy értelmesen átbeszélitek pár nap alatt.
nov. 9. 01:50
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan hogy igazi, nagy Ő
nov. 9. 05:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!