Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akinek már volt dolga betegese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek már volt dolga betegesen féltékeny emberrel, az hogy kezelte a problémát és mi lett a kapcsolat vége?

Figyelt kérdés
Ilyen helyzetbe kerültem, és azon gondolkozom, hogy ezek az emberek tényleg abban a tudatban vannak, hogy a párjuk megcsalja? Akkor is, ha semmi okot nem ad a társa, sőt, inkább már sehova nem jár és senkivel nem beszél? Vagy a féltékeny viselkedés és vádaskodás pusztán a manipuláció része?
nov. 4. 09:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem hajlandó változtatni, ott kell hagyni, ennyi.

Nem tudod meggyógyítani. A baráti köröd pedig semmiképpen ne építsd le!

nov. 4. 09:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez kb az a szint, mint a szomszédom, ahogy bánik az állataival.

Gondolja, ha püföli őket, akkor majd szót fogadnak.

7 éve próbál macskát hazavinni, de mindegyik itt köt ki nálam.

nov. 4. 09:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Fú, én tudnék mesélni sajnos...

A kapcsolatunk elején volt olyan, hogy egy szórakozóhelyen elkeztünk biliárdozni egy férfiakból álló társasággal (nem csak én, ő is). Mivel külföldiek voltak, így angolul kommunikáltunk, én fordítottam is az exemnek, mert ő nem beszélte az angolt. Egy idő után a semmiből, hirtelen kiráncigált és felpofozott...Pedig nem volt flörtölés, meg semmi, csak a kis agyában ő beképzelte...

Na ezen a ponton kellett volna kitennem, mint azt a bizonyos macskát...Csak hát akkor még baromi szerelmes voltam és még magamnak is bemagyaráztam, hogy az én hibám.

A kapcsolatunk vége felé már a munkában is hivogatott, ellenőrizgetett. Az már csak mellékes információ, hogy neki akkor nem is volt normális állása (néha eljárt fusizni), szóval gyakorlatilag én tartottam el őt is. Gyakorlatilag már féltem hazamenni, mert sokszor nekemállt, hogy én igazából nem is munkában voltam, hanem pasizni/kurválkodni.

Mondjuk emellett ő simán beszélgetett a volt nőivel és hasonló finomságok.

A kaput az tette be, hogy egyik éjjel rámgyújtotta az ágyat, mikor aludtam. Akkor szépen hívtam a rendőrséget és elvitettem.

nov. 4. 10:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarod az egész életed azzal tölteni, hogy mindenegyes percedről pontos beszámolót tarts, mikor, hol, kivel, mit csináltál, ezután pedig feleslegesen bizonygatni, hogy tényleg úgy volt, akkor menekülj! Nekem hála az égnek volt eszem és pár hét után elküldtem, mert láttam, nem lesz jó vége a dolognak, megőrülök a folytonos számonkéréstől és hiábavaló magyarázkodástól. Pl. egyszer dolgoztam, nem tudtam felvenni a telefont, ez meg képes volt eljönni a munkahelyemre, és ott várt, mikor végeztem, tényleg dolgoztam-e, ekkor raktam ki.
nov. 4. 10:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem változott a féltékenységet illetően. Megbeszéltük stb. Szakítottam vele. 35N
nov. 4. 11:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

#3, #4, de ismerős :(

Igen, ezeknek folyton az van a fejében hogy tuti megcsalod. Ha dolgozol oda jön valaki, vagy ha olyan a munkad akkor tuti hogy néha félrevonulsz valakivel (rendezvényfotós voltam), ha kesőbb ersz haza a boltból tuti hogy beszélgettél valakivel, természetesen ellenkező neművel flörtölésből. Ha barátodnál/barátnődnél vagy, akkor vagy hazudsz és ellenkező neművel vagy, vagy nála van valaki akivel szexelsz, ő meg falaz. Ugyanez igaz a szüleidre is ha egyedül akarsz hozzájuk menni, biztos van ott valaki akivel össze akarnak hozni. De ha barhova is egyedül akarsz menni, akar gyerekkel, akar kutyával, akkor is biztos hogy randid van,különben miért akarnál nélküle menni?

Es minden helyzetben, időpontban, legyél munkahelyen, gyerekkori barátodnál, szüleidnél, úton, vagy csak otthon, ha nem veszed fel a telefont, az kizárólag csak azért lehet, mert éppen szexelsz. Még akár az éjszaka közepén is, akkor is ha 3 hete szültél.

Gyorsan menekülj az ilyentől, mert pokollá teszi az életed!

Én sajnos túl sokáig tűrtem, pedig egyre rosszabb lett

nov. 4. 13:00
 7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszaitokat! Rettenetes olvasni, hogy mennyi ember szenved ezektől a beteg partnerektől, és amiket leírtatok, igaz az én páromra is.
nov. 4. 13:48
 8/9 anonim ***** válasza:
52%
Ha egy nő féltékeny, annak nyomos oka van, ha viszont egy férfi...nos, ott gyakrabban fordul elő indokolatlan feltekenyseg
nov. 4. 13:54
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

8-as, ez nem feltétlenül igaz. Vannak nőben is olyanok, akiknek üldözési mániájuk vagy kóros önbizalom hiányuk van.

Egyszer nekem is volt egy olyan barátom, aki ilyen volt.

Elmentünk együtt bulizni, ahol egy kancigány elkezdett elég látványosan fixírozni. Jó, oké, nem várom el senkitől, hogy lapossá veresse magát miattam, de erre a reakcióra nem számítottam. Kijelentette, hogy mennyire kellemetlen volt az egész, mert biztos azért csinálta velem ezt ez az ember, mert én korábban lefeküdtem vele, és ez engem jellemez.

Eléggé kiakadtam, hogy feltételezi rólam, hogy leállok egy ilyen emberrel. És még ő érezte magát kellemetlenül?! Jól összevesztünk, de én hülye nem dobtam ki azonnal. Viszont szerencsére nem tartott sokáig a kapcsolat, egyéb gondok is voltak szegénykémmel.

nov. 4. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!