Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok felnézni a páromra, de szeretem őt. Van értelme még folytatni?
Hát ez így elég egyértelmű szerintem, hogy alig van bennetek bármi közös.
Szerintem ezen a helyzeten egy kisbaba csak ronthat. Most őszintén, hogy tudnál rá számítani, ha se célja, se motivációja, se férfias kiállása.
"Lassan szeretnék családot alapítani, amit mindig a párommal képzeltem, de kezd bennem meginogn"
Lehet nem.
Nagyon úgy érzem, hogy a párod én vagyok. csak nem a tiéd. de azt hiszem hasonló helyzetben vagyunk a barátnőmmel. ő idén csinálta meg a második diplomáját (alapszak mindkettő) én 9 éve nem tudom befejezni a saját szakomat. mondjuk az osztatlan mester képzés, de érted. már utálom és bármi mást csinálnék inkább. stb. teljesen leépít lelkileg, és érzem, hogy nem tud felnézni rám, mert már én se tudok magamra. szükség lenne a kemény munkára (és talán a sikerre), hogy a kapcsolat működjön.
Fiatal koromban sose gondoltam volna ezt, hogy a munka a párkapcsolathoz is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!