Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudok felnézni a páromra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok felnézni a páromra, de szeretem őt. Van értelme még folytatni?

Figyelt kérdés
Mielőtt nekem esne, bárki, erős bűntudatom van amiatt, hogy nem tudok rá felnézni. Nagyon szeretnék, mert nagyon szeretem őt, de úgy érzem kicsit “elfejlődtünk”, nem érzem magam mellette nőnek, nem érzem magam biztonságban. Tavasszal végzek az orvosi egyetemen, meg is van már a leendő munka helyem. Van sok célom, és teszek is értük, halad előre az életem, úgy érzem emberileg is fejlődök, amihez hozzájárul, hogy 4 éve pszichológushoz járok. Lassan szeretnék családot alapítani, amit mindig a párommal képzeltem, de kezd bennem meginogni…Okos ember, de belekezdett 3 egyetembe is és egyiket sem fejezte be, semmi kitartás nincs benne, igaz dolgozik, de abból a pénzből örül ha nagy nehezen magát ellátja, ráadásul ez olyan munka ami nem igényel még csak középfokú végzettséget sem. Ráadásul semmi terve a jövőre nézve, semmi ötlet, hogy mi mást csinálna. (Mert ezt utálja.) De nem csak a munkában nincs ambíciója, edzeni is többnyire csak én járok rendszeresen, hiába hívom. Kulturalis programra sem vevő, van, hogy velem tart, de nincs rá igénye…Gyakorlatias/műszaki dolgokban is jártasabb vagyok(alapszinten, csak ami az élethez kell), szerelni/fúrni stb meg nem akar és sosem csinálta. Főzni nagyon jól tud, informatikához is egészen ért, de úgy érzem nem nagyon van olyan dolog, amiben kibontakoztatná a férfiasságát, amiben úgy érezném, hogy jobb nálam és támaszkodhatok rá…

tegnap 23:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez így elég egyértelmű szerintem, hogy alig van bennetek bármi közös.

Szerintem ezen a helyzeten egy kisbaba csak ronthat. Most őszintén, hogy tudnál rá számítani, ha se célja, se motivációja, se férfias kiállása.

tegnap 23:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

"Lassan szeretnék családot alapítani, amit mindig a párommal képzeltem, de kezd bennem meginogn"

Lehet nem.

tegnap 23:25
 3/4 anonim ***** válasza:
50%

Nagyon úgy érzem, hogy a párod én vagyok. csak nem a tiéd. de azt hiszem hasonló helyzetben vagyunk a barátnőmmel. ő idén csinálta meg a második diplomáját (alapszak mindkettő) én 9 éve nem tudom befejezni a saját szakomat. mondjuk az osztatlan mester képzés, de érted. már utálom és bármi mást csinálnék inkább. stb. teljesen leépít lelkileg, és érzem, hogy nem tud felnézni rám, mert már én se tudok magamra. szükség lenne a kemény munkára (és talán a sikerre), hogy a kapcsolat működjön.

Fiatal koromban sose gondoltam volna ezt, hogy a munka a párkapcsolathoz is kell.

tegnap 23:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem hozzád való, állj tovább. Ezért jó ha egy orvos vele egy agyi szinten valóval ismerkedik, mert a párod sajnos kevés hozzád
ma 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!