Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm minden áron szeretne ideköltözni, viszont valahogy engem ez taszít. Szerintetek lenne értelme folytatni?
Nincs munkája - nem kizáró ok önmagában
az exe rokonának házában lakik - ok
a régi exe támogatja őt mindenben - fura, de még lehet oké, ha ennyire felelősséget érez iránta még a kapcsolat vége után is
társkeresőt használ - ez azért már gáz
te fizetsz - szerintem nem gáz, én elvárnám a pasimtól, hogy mindent ő fizessen, de erről heves viták szoktak zajlani itt az oldalon is, tehát egyéni
ha nem szabnál gátat a költekezésnek stb.. - hát akkor szabj gátat, ha amúgy van pénz, miért ne lehetne költekezni. Kommunikálj és mondd meg, hogy mennyi van.
Ennyi alapján még nem feltétlen kellene normálisabbat keresned. Ha van egy jó szakmája, meg tudta szerezni akkor csak nem lehet annyira lecsúszott csaj. Inkább azt kéne kideríteni, hogy miért nem tud beilleszkedni a társadalomba, a munka világába, és segítséget adni neki ehhez.
Figyelj, én úgy gondolom hogy ez a nő nagyon gáz. Biztos vagyok abban hogy találnál egy normálisat mert ezzel egy életre előre be vásárolnád magadnak.
Társkeresős dolgot meg egyáltalán nem értem tehát lejön hogy nulla bizalma van feléd, gondolom ok nélkül. (De hidd el, hogy amúgy kamu).
Én nem engedném hogy költözzön, de szerintem még beszélj vele pár közeli barátoddal is erről. Szerintem ők se fogják támogatni
Miből él? Naponta? Te is eteted?
Szimplán kihasznál mindenkit, ő meg semmit sem csinál.
Sosem szabadulsz meg tőle, ha odaengeded.
Ugyan mit szeret? Jó a teste, meg gondolom jól szop, sosem fáradt a dugáshoz, mivel csak henyél egész nap.
Mi van kérdező, mégis ráuntál a kitartott puncira?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!