Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy gond hosszútávon, ha nem tudja minden szexuális vágyát megélni velem a barátnőm?
Én nem akarok nagyon durvulni, de a barátnőm vágyna rá. Viszont képtelen vagyok nagyobb fájdalmat okozni neki, vagy megalázni szex közben.
Szívesen megkötözöm, használhatunk segédeszközöket, kereshetunk izgalmas helyszíneket, de nem akarom nagyon húzni a haját, felpofozni, fojtogatni, durvábban elfenekelni meg ilyenek. Egyszerűen ránézek az ágyban az édes, szexi barátnőmre, és eszembe se jut a felpofozni, meg megalázó dolgokat a fejéhez vágni.
Viszont őt ez amúgy izgatná. Engem meg nagyon nem.
Ezt a hiányt leszámítva, amúgy minden klappol, azt mondja, hogy velem a legelégedettebb az eddigi kapcsolatai után.
biztos jön majd egy-két nagyzolós kocsmai válasz, hogy ha te nem csinálod meg neki, akkor megcsinálja neki más férfi, de ne foglalkozz velük. valószínűleg nem gond. úgy meg főleg nem, hogy bevallottan veled érzi magát eddig a legjobban.
barátnőd hacsak nem totál egysíkú mazochista, akkor a fájdalmas durvuláson túl kell lennie jó pár más szexuális dolognak is, amikben élvezetet talál. ezeket keressétek meg és éljétek meg. a mazochizmust meg élje ki maszti és fantáziák formájában. ahogy teszi ezt kábé mindenki a párjával meg nem élhető vágyaival. mert olyan a mesében sincs, hogy hosszú távon kivétel nélkül minden vágyadat meg tudd élni a pároddal. (legfeljebb csak akik tényleg nagyon minimál módra állnak az életükben az egész szexualitás témához). ehhez egyszerűen túl bonyolult az idegrendszerünk és túl szerteágazó az emberi szexualitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!