Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagy gond hosszútávon, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy gond hosszútávon, ha nem tudja minden szexuális vágyát megélni velem a barátnőm?

Figyelt kérdés

Én nem akarok nagyon durvulni, de a barátnőm vágyna rá. Viszont képtelen vagyok nagyobb fájdalmat okozni neki, vagy megalázni szex közben.

Szívesen megkötözöm, használhatunk segédeszközöket, kereshetunk izgalmas helyszíneket, de nem akarom nagyon húzni a haját, felpofozni, fojtogatni, durvábban elfenekelni meg ilyenek. Egyszerűen ránézek az ágyban az édes, szexi barátnőmre, és eszembe se jut a felpofozni, meg megalázó dolgokat a fejéhez vágni.

Viszont őt ez amúgy izgatná. Engem meg nagyon nem.

Ezt a hiányt leszámítva, amúgy minden klappol, azt mondja, hogy velem a legelégedettebb az eddigi kapcsolatai után.

nov. 19. 00:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
31%
Ha erősebb az egymás iránti szeretet, akkor felül kell, hogy írja a szexualitást. Az életben kompromisszumokat kell kötni. Bár most, hogy írod, én speciel imádom farokkal felpofozni a barátnőmet és vervorosre paskolni a fenekét.
nov. 19. 00:35
 2/19 anonim ***** válasza:
44%

biztos jön majd egy-két nagyzolós kocsmai válasz, hogy ha te nem csinálod meg neki, akkor megcsinálja neki más férfi, de ne foglalkozz velük. valószínűleg nem gond. úgy meg főleg nem, hogy bevallottan veled érzi magát eddig a legjobban.

barátnőd hacsak nem totál egysíkú mazochista, akkor a fájdalmas durvuláson túl kell lennie jó pár más szexuális dolognak is, amikben élvezetet talál. ezeket keressétek meg és éljétek meg. a mazochizmust meg élje ki maszti és fantáziák formájában. ahogy teszi ezt kábé mindenki a párjával meg nem élhető vágyaival. mert olyan a mesében sincs, hogy hosszú távon kivétel nélkül minden vágyadat meg tudd élni a pároddal. (legfeljebb csak akik tényleg nagyon minimál módra állnak az életükben az egész szexualitás témához). ehhez egyszerűen túl bonyolult az idegrendszerünk és túl szerteágazó az emberi szexualitás.

nov. 19. 00:49
 3/19 anonim ***** válasza:
7%
Eléggé,légy végre FFI,és ne ilyen mulya kisfiú,a nődnek FFI kell...
nov. 19. 03:12
 4/19 anonim ***** válasza:
13%
Képtelen vagy megadni amire vàgyik a baràtnőd,de ne aggódj majd màs FFI megadja neked a tudtod nélkül te gyàszkeret.
nov. 19. 03:35
 5/19 anonim ***** válasza:
41%
Pedig az lesz a vége hogy keres mást aki megadja neki.
nov. 19. 05:10
 6/19 anonim ***** válasza:
71%
Domináns Férfi vagyok. Én úgy szeretem a szexet ahogy a barátnőd. Szubmisszív mazohista a barátnőd. Hosszú távon nem fog működni a kapcsolat.
nov. 19. 05:50
 7/19 anonim ***** válasza:
71%
Ami neked megalàzó az a baràtnődnek élvezet csúcsa.nem illetek össze.nem lessz hosszú távú...
nov. 19. 06:20
 8/19 anonim ***** válasza:
78%
Én ilyen lány vagyok és én nem tudnék vaníliaszexszel élni. Nekem kell a fojtogatós, hajhúzós, jól megdug a pasim féle szex. Igaz én össze se jönnék olyannal, akinek ez nem megy, mert nem lennék kielégítve általa.
nov. 19. 06:39
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem tőled függ, hanem barátnődtől. Mennyire izgatja mindez, képes lemondani róla miattad? Egyébként is ki tud elégülni, avagy ilyenkor üresség van benne? Hány évesek vagytok?
nov. 19. 06:55
 10/19 anonim ***** válasza:
37%

Pont ellenkezőleg látom mint az 2. válaszoló.

Persze ideig óráig működhet, nekem 10 évig működött mert egyébként minden téren nagyon jól passzoltunk és jól eltudtam nyomni ezeket a vágyaimat.

Ez nektek lényegben patt helyzet.

Ő vágyik rá, de nem tudja veled megélni.

Ha mégis megtennéd, nem szívesen csinálod. Az olyan is, látszik, érződik.

34/N

nov. 19. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.