Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy gond hosszútávon, ha nem tudja minden szexuális vágyát megélni velem a barátnőm?
Én nem akarok nagyon durvulni, de a barátnőm vágyna rá. Viszont képtelen vagyok nagyobb fájdalmat okozni neki, vagy megalázni szex közben.
Szívesen megkötözöm, használhatunk segédeszközöket, kereshetunk izgalmas helyszíneket, de nem akarom nagyon húzni a haját, felpofozni, fojtogatni, durvábban elfenekelni meg ilyenek. Egyszerűen ránézek az ágyban az édes, szexi barátnőmre, és eszembe se jut a felpofozni, meg megalázó dolgokat a fejéhez vágni.
Viszont őt ez amúgy izgatná. Engem meg nagyon nem.
Ezt a hiányt leszámítva, amúgy minden klappol, azt mondja, hogy velem a legelégedettebb az eddigi kapcsolatai után.
"Pont ellenkezőleg látom mint az 2. válaszoló."
#2-es vagyok, nyilván sok mindentől függ, például mennyire uralja le az ízlését a lánynak, mi fér bele a srácnak, stb.
illetve az egész témára igaz, hogy minél sokrétűbb a felek ízlése, annál nagyobb az esély, hogy kellő és kielégítő kapcsolódási pontot találnak a szexben.
"a mazochizmust meg élje ki maszti és fantáziák formájában. ahogy teszi ezt kábé mindenki a párjával meg nem élhető vágyaival"
Fojtogassa saját magát? :DD Ebben pont az a lényeg, hogy a másik a domináns, és hogy fizikálisan éreztesse. Ezt nem lehet képzeletben kiélni.
#13 ha fojtogatni nem is, fájdalmat azért elég sokféleképp tud magának okozni.
de amúgy ilyen erővel akkor semmilyen vágyat nem lehet fantáziák formájában kiélni, hisz a szex végső soron egy másik emberrel együtt végzett fizikális dolog.
csakhogy olyan a mesében sincs, hogy neked mindig mindenféle késztetésedhez rendelkezésre álljon partner. még ha a szóban forgó lány keres is magának másvalakit, aki szívesen leuralja fojtogatja stb. - akkor is benne van a pakliban, hogy lesz valami más szexuális dolog, amit meg azzal az illetővel nem tud megélni. vagy az illetőnek vannak másféle vágyai is.
Nekem pl nincsen ezerféle különböző vágyam.
Szeretem a vaníliaszexet is, de a keményebbre amikor leuralnak ugyanolyan igényem van.
És nem, ezt fantáziában, magammal marhára nem lehet megélni.
Nem gondolom, hogy ez olyan beteg, a valóságtól elrugaszkodott vágy lenne amit el kell folytanom magamban.
"Hát ha látványra van igényed ott a VR szemüveg, ha 25 centis faxra akkor ott a dildó, de ha konkrétan arra hogy egy férfi domináns és erőszakos legyen a szexben.. ne vicceljünk már."
a te felfogásod szerint a VR szemüveget és a dildót ugyanúgy le lehet húzni a vécén. hisz végső soron nem a puszta virtuális illúzió hiányzik, hanem egy férfi, akinek jó a látványa. nem a méretes farok hiányzik, hanem egy hús-vér férfi, aki a méretes farkával jól kielégít. a valóságot semmi nem pótolja teljes mértékben. a fantáziálás egy kompromisszum, hogy elfojtás helyett valamilyen formában mégiscsak megélhesd mindazt, amit a valóságban nem tudsz vagy nem akarsz megélni.
Nem hiszem, hogy megcsalna emiatt. Az elmondása alapján, ő olyannal nem csinált anno szingliként semmi durva dolgot, akiben nem bízik meg, mert rosszul elsülhet. Tehát ha olyanra keresne partnert, amiket én nem tudok megadni, akkor egy viszony kéne, ami esélytelen, egyrészt látom rajta, hogy nagyon szerelmes, folyton velem akar lenni, másrészt nem nagyon lenne ideje egy bizalmas viszonyt észrevétlenül felépíteni mással, hogy aztán...
Mondjuk köztünk nem arról van szó, hogy az ágyban én egyáltalán nem akarok durvulni vele. Részemről inkább az a baj, hogy olyasmit nem akarok vele csinálni, aminek másnap is nyoma van, vagy rosszul elsülhet (mondjuk a fojtogatás), vagy amivel megalázom(pofon).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!