Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy toxikus kapcsolatban lévő férfi újból és újból megkeres. Ez lesz, amíg nem vált?
Együtt voltunk kemény 1 hónapot, majd leváltott egy nőre. A 2 véglet vagyunk neki, én egy ilyen rózsaszín cukormáz, minden boldogság minden jó velem, a nője meg egy latin szappanoperából kibújt házi sárkány. (Ezt ő mondta).
Iszonyatosan mérgező a kapcsolatuk, nem is ezt akarom fejtegetni, hanem hogy az én részemről ez a rózsaszín köd nagyon nem akar elmúlni. 2,5 éve tart, már annyira belebolondultam hogy csináltam egy grafikont (😂😂😂😂) és komolyan, rend szerint, szabályosan kb 2 havonta visszajön próbálkozni ez a pasi. Ilyenkor külön vannak a nővel, és változó hogy csak beszélgetünk, vagy szex van, vagy akár már a kapcsolat küszöbén vagyunk.
Nekem ez szétrombolja a szívemet, nem tudok továbblépni. Ez a 2 hónap mindig annyira elég, hogy feltornázzam magam egy szintre, ami már nem a depresszió, de van már önbizalmam és mindig azt hiszem, hogy tudom kezelni a helyzetet ha megkeres. De mostmár nem megy. Szerelmes vagyok belé, nyilván nehezen mondok nemet, nem voltam azóta mással, titkon reménykedem is, ez borzalmas.
Most hagyjuk azt, hogy felejtsem el, nem vagyok debil nyilván felfogom a helyzetet, fogok ismerkedni, rajta leszek hogy túllépjek.
De a férfi helyzetéről kérdeznék, hogy most az én személyemnek is szerepe lehet az ő toxikus kapcsolatában? Vagy miért keres meg mindig? Hát már rég rám kellett volna unnia, vagy belátni hogy sz*r már ez az egész erőlködés, ez most egy séma nála? Kétlem már, hogy valódi érzelmek vannak mögötte. Szerintem ez az örökkévalóságig mehetne a részéről ha hagynám..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!