Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes küzdeni egy emberért,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes küzdeni egy emberért, aki alig tud kivergődni egy toxikus kapcsolatból?

Figyelt kérdés

Elindultunk egy nagyon jó irányba. Nagyon sok rosszat és mocskot megélt az előző kapcsolatában. Az exe még most sem hagyja békén.

Mindketten őszinték és nyíltak vagyunk, vannak érzelmek, viszont ő elmondta, hogy neki ez nem könnyű. Furcsa hogy valaki így törődik vele és ennyire kimutatja hogy szereti, rengeteg rossz dolgon ment keresztül.

Viszont most először elgondolkodtam, hogy az én pozitív hozzáállásommal el tudom-e így nyerni a szívét? Ha ő a negatívhoz van szokva? Remélem nagyjából érthető amit mondani szeretnék.

Bár csak másfél hónap telt el, hogy komolyra fordultak a dolgok, és ő is ugyanúgy akarja mint én, vannak érzelmek... De megjelenik az exe és 1-2 napra elvesztem teljesen. Letargiába esik... Szerintem ilyenkor elgyengül. Utána talpra húzom újra, és ugyanúgy rózsaszín ködben vagyunk pár napig, de kezdem elveszteni a reményt. Ő nem akarja feladni, és én sem akartam eddig, de hosszú távon, logikusan, nem tudom mit tervezzek. Mondtam, hogy először zárja le, és utána keressen, de azt mondta nem tudja az mikor van. Mert ő úgy érzi lezárta. De nehéz a folyamat és nem akar várni éveket, mert végre érez valamit valaki iránt és úgy érzi velem boldog lehet, velem gyorsabban gyógyul... Már évek óta tetszem neki. Nem akar elveszíteni... Legyek türelmes?

Veletek volt már ilyen? Vagy hasonló a környezetetekben? Mi a tapasztalat?

Köszi!

(Én 29 éves nő vagyok ő 37 éves férfi)

jún. 15. 18:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ló vagy neki csak.
jún. 15. 19:03
 2/11 anonim ***** válasza:
65%
Aki nem tud kikeveredni egy toxikus kapcsolatból, az jellemzően maga is toxikus ☝️
jún. 15. 19:06
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom, ez szörnyű. Aki még nincs túl az előzőn, ne kezdjen új kapcsolatba, mert mindenki csak sérülni fog. Egy párkapcsolat két személyből áll, harmadiknak nincs helye.

N

jún. 15. 19:09
 4/11 A kérdező kommentje:

Kérdés, hogy mi az a fázis, amikor már túl van valakin?

Felém őszintén közeledett, tehát valamennyire már nyitva van a szíve.

De ha az exe feltűnik (általában bántja) valahogy nem pereg le róla... és ez az ami zavar engem.

jún. 15. 19:15
 5/11 anonim ***** válasza:
76%
Hát ez minden csak nem túllevés. Éppen csak hogy szexelni nem járnak már össze (?)...
jún. 15. 19:18
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs túl az exén egyáltalán. Ő neki pszichológus kéne és nem te!
jún. 15. 19:40
 7/11 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem sincs túl az exén és ez nem hozzád kotheto. Nekem hónapokba telt mire valakire úgy gondoltam hogy talán tudnék nyitni felé, de akkor is visszatartott valami.

Mit jelent hogy megjelent az ex újra?

Lehet nem hazudni akar neked csak nem akar elvesziteni és fontos vagy neki ezért mondja hogy túl van és talán nyitott a veled való kapcsolatra, de jószándékkal mondom, hogy ne hagyd hogy egyik kapcsolatból a másikba ugorjon. Ki fog ütközni valoszinuleg.

Nem mondom hogy hagyd el teljesen emberként, de kitcsit engedd el a gondolatokat a közös kapcsolatotokról.

jún. 15. 20:04
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Igazán nem érez irántad semmit csak abba lovalja magát mert szeretné, hogy megmentsd az exétől. Azért erőlteti veled a kapcsolatot. Neki mint írta a 6-os szakembere van szüksége minél előbb. Te nem tudsz rajta segíteni akkor se ha csak a barátjakét támogatnad. Ahhoz te nagyon kevés vagy.
jún. 15. 20:08
 9/11 anonim ***** válasza:
51%
Nem kellesz neki, ne erőltesd szerintem!
jún. 15. 20:24
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Ameddig a mentális egészségét rendbe nem teszi, addig ő nem fog tudni normális társhoz kötődni. Igeig-óráig talán, de ameddig fejben és lélekben nem lesz rendben (szakember nélkül ez nem fog menni, de még szakemberrel is nehezen), addig soha nem fog hozzád úgy kötődni, mint a bántalmazó exéhez.

jún. 15. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!