Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek ki a bántalmazó kapcsolatomból?
Én is nem egy gyerekbántalmazó pasit(terror, verés is, a pasi mentális sérült)ismertem már meg (a társkeren..), vannak akikhez kijár a gyámügy de az csak annyit tesz hogy azt nézik él e még a gyerek. A napi terrorbol mikor nyilvánvaló is a laikusnak is, hogy bolond az apa, mégsem emelik ki.
A sima állampolgár teljesen tehetetlen ilyenekben:(
Ezek a gyerekek igy nőnek fel. Bolondok közt:(
Te minél előbb menj el onnan!
Igazából a kislánynak meg a leírás alapján nincs rossz sora, még azzal együtt se, hogy bőven vannak nevelési hibák. Neki később lesz ebből gondja, mikor kikerül a való életbe. De ha hasonlóan nárcisztikus lesz, mint apuka, még az is lehet, hogy azt is letojja.
Egy dolog viszont fontos: minél kisebb a gyerek, annál könnyebben dolgozza fel a távozásod! Tehát ha miatta húzod a szakítást, pont hogy rosszat teszel neki.
Párkapcsolatok rendszerint olyankor durvulnak el ennyire, ha a másik fél nem tud avagy nem akar kiállni saját magáért, miközben a másik fél hajlamos rá, hogy mindezt kihasználja. Eleinte csak apróbb botlások történnek, viszont ez az idővel egyre rosszabb és rosszabb lesz, hiszen a másik fél nem állt ki magáért, ezért úgy gondolja a partner, hogy mindent megtehet és boxzsáknak használja a másikat.
Mit tegyél? Ne engedj a zsarolásnak, ha szükségesnek találod, jelentsd a megfelelő fórumokon és szakadj el tőle. Nem megoldás életed végéig egy ilyen kapcsolatban élni és tűrni, neked is jogos van bármire nemet mondani!
Van olyan hogyha kiáll magáért akkor örülhet ha a csontjai egyben maradnak, ha viszont ezt jelenti akkor meg a 72 orás távoltartas után garantált a mégnagyobb verés.
Menekülj! Elhiszem hogy félted a kislányt, de neki végülis jó ott, bár később biztos lesznek gondjai. Illetve lehet ugyan olyan lesz ő is, és 12 év múlva neki is csak a csicskája lennél, aki ráadásul nem is az anyja.
Nem a te gyereked, itt a saját életed helyezd előtérbe. Persze beszélhetsz csaladsegítővel, gyámügyessel, de első és legfontosabb hogy kikerülj onnan! Ha lehet ne egyedül legyél, menj vissza a szüleidhez, és bárhova is mész (az utcán) legyél nagyon figyelmes, és ha lehet ne legyél egyedül ott se!
Én is úgy menekültem el, és volt hogy utánam jött a munkahelyemre, ráadásul hónapokkal később, ahol egyedül voltam.
7: Hogyha kapcsolat elejétől kiállsz magadért, el nem tudom képzelni, hogy valaki a semmiből eltörné a csontjaid, avagy ha eleve félsz tőle, miért jönnél össze? Kilépni a kapcsolatból, sokkal jobb mint évekig tűrni és megvárni, hogy eldurvuljon.
Jelen helyzetben már valóban nem érdemes menteni a dolgokat, inkább csak kilépni és amennyiben szükséges, orvosi lálelet+feljelentés, avagy szimplán bejelenteni a zsarolást, hátha elég, hogy kimegy hozzájuk egyszer a rendőrség.
Én csak a gyereket sajnálom ilyenkor.
Neked menned kellene, a többiek meg sz@rkupac.
Úgy, hogy fogod a cuccod, amikor nincsen otthon és elmész. A gyerek már úgyis lassan bölcsis, beadod, aztán nem mész érte. Kegyetlen, de majd túlteszi magát a dolgon, még kicsi, el is fog felejteni. A te testi épséged fontosabb, a gyereken úgyse tudsz segíteni.
Aztán útközben szépen bemész a helyi rendőrkapitányságra és megteszed a feljelentést. Ha eszed van, akkor telefonra is veszed a dolgot és máris van bizonyíték. Pali számát meg szépen letiltod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!