Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes küzdeni egy emberért, aki alig tud kivergődni egy toxikus kapcsolatból?
Elindultunk egy nagyon jó irányba. Nagyon sok rosszat és mocskot megélt az előző kapcsolatában. Az exe még most sem hagyja békén.
Mindketten őszinték és nyíltak vagyunk, vannak érzelmek, viszont ő elmondta, hogy neki ez nem könnyű. Furcsa hogy valaki így törődik vele és ennyire kimutatja hogy szereti, rengeteg rossz dolgon ment keresztül.
Viszont most először elgondolkodtam, hogy az én pozitív hozzáállásommal el tudom-e így nyerni a szívét? Ha ő a negatívhoz van szokva? Remélem nagyjából érthető amit mondani szeretnék.
Bár csak másfél hónap telt el, hogy komolyra fordultak a dolgok, és ő is ugyanúgy akarja mint én, vannak érzelmek... De megjelenik az exe és 1-2 napra elvesztem teljesen. Letargiába esik... Szerintem ilyenkor elgyengül. Utána talpra húzom újra, és ugyanúgy rózsaszín ködben vagyunk pár napig, de kezdem elveszteni a reményt. Ő nem akarja feladni, és én sem akartam eddig, de hosszú távon, logikusan, nem tudom mit tervezzek. Mondtam, hogy először zárja le, és utána keressen, de azt mondta nem tudja az mikor van. Mert ő úgy érzi lezárta. De nehéz a folyamat és nem akar várni éveket, mert végre érez valamit valaki iránt és úgy érzi velem boldog lehet, velem gyorsabban gyógyul... Már évek óta tetszem neki. Nem akar elveszíteni... Legyek türelmes?
Veletek volt már ilyen? Vagy hasonló a környezetetekben? Mi a tapasztalat?
Köszi!
(Én 29 éves nő vagyok ő 37 éves férfi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!