Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kell belepisilnie a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell belepisilnie a zuhanyzóba, ha együtt tusolunk?

Figyelt kérdés

Nem élünk együtt a barátnőmmel, de sok időt vagyunk egymásnál. Ha nála vagyunk, és együtt zuhanyzunk, akkor van hogy pisil közben.

Szerintem ez kicsit bizarr. Számomra kellemetlen.

Mondtam neki, hogy ezt légyszi, inkább ne, de mintha a falnak. Nem érti, hogy mi ezzel a gondom.

nov. 18. 19:26
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
51%
Undorító, de a saját házában azt csinál amit akar. Ha nálad csinálja az megint más. Az első eset után repült volna egyébként. Nem tudom elképzelni, hogy mi tart téged mellette.
nov. 18. 19:31
 2/23 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem ezzel próbál jelezni, hogy izgatja a pisiszex.
nov. 18. 19:39
 3/23 anonim ***** válasza:
66%
Ez egy nagyon furcsa kérdés. Pisi a tus alatt? Tök norlális inger a víz hatásására. Ne tusolj vele ha zavar. Vagy ültesd a wc-re mielőtt beálltok együtt. A részedről gyerekes a kérdés. Víz alatt vagytok. Lefolyik. 🤦‍♂️
nov. 18. 19:44
 4/23 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem is undorito. Alapbol sem a kádba kéne vizelni ha egyedul fürdik, sem.
nov. 18. 19:55
 5/23 anonim ***** válasza:
16%
Hát nem tudom, nekem sosem jutott eszembe még, hogy a zuhany alatt pisiljek, eleve az inger sem jön. Szerintem is pisiszexes fantáziái lehetnek…
nov. 18. 20:01
 6/23 anonim ***** válasza:
4%
A feleségemmel egy kád vizben fürdünk,rendszeresen belepisálunk sőt a szaros seggem is mosom benne..Na és?Ott a szappan..
nov. 18. 20:01
 7/23 anonim ***** válasza:
63%
fújj.. gusztustalan.
nov. 18. 20:08
 8/23 anonim ***** válasza:
33%
Mi lenne ebben gusztustalan,nekem ha megvan akkor is együtt fürdünk..Ez a mai generáció egy vicc...
nov. 18. 20:10
 9/23 anonim ***** válasza:
80%

Én azt sem szeretem, hogy amíg zuhanyzok, addig bejön és pisil a wc-n és kimegy.

De őt meg nagyon nem zavarja és mindig akkor jön rá, hogy éppen pisilnie kell, amikor elmegyek a fürdőbe akármiért.

Már zárom magam mögött az ajtót inkább ,mert nem akarok akkor bent lenni. Sokszor mondtam neki, nem szeretem és kész.

Ha közös zuhanyzásnál pisilne és többszöri szólás után is csinálja még, akkor a) nem zuhanyoznék többet vele. b) lepisálnám, aztán megnézném mit szól hozzá.

nov. 18. 20:21
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg neki hogy nem fürdessz vele többet emiatt. Ha magam vagyok engem sem érdekel de nem pisilek a páromra akkor sem ha lefolyik.
nov. 18. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!