Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mire véljem ha párommal már 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire véljem ha párommal már 3 éve együtt vagyunk, de sose kaptam tőle se szülinapi tortát, se apróságokat sose tervezet semmit se ?

Figyelt kérdés
nov. 2. 19:04
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Kényelmesebb vagy, mint a jobb keze, de annyira azért nem, hogy komolyan is vegyen.
nov. 2. 19:06
 2/28 anonim ***** válasza:
89%
Azt, hogy neked ez rendben vagy, mivel így is vele vagy. Vele beszéld már meg könyörgöm.
nov. 2. 19:06
 3/28 anonim válasza:
100%
Mert csak kihasznál
nov. 2. 19:08
 4/28 anonim ***** válasza:
85%
Azt, hogy megteheti elvégre még mindig vele vagy ahelyett, hogy már elhagytad volna.
nov. 2. 19:08
 5/28 anonim ***** válasza:
11%

De meddig tartana bevinni ilyet a tescioba hogy nezd szivi fogd a kosarat menj elore aztán jobbra hűtőknél balra, tortát levesz kosarba rak, penztárt keres kijön?

Aztán bemesz otthon a szobába bebujsz a takaro alá es ujabb ukáz, szivi bontsd ki a tortát gyertyát bele es énekelni nekem o happy daay:)

Akik hulyékkel jàrnak miert nem emelkednek felül és vezetik őket?

Aztan kezébe adod a temut is vagy bármit hogy ide kattint meg oda..

Vagy kineztel egy kocsit átküldöd neki mig wc n van ugyis ott teloznak az ilyenek, és írod hogy holnap kene a kulcsa, csak mert holnap van a szülcsinapcsim szivi...😘😘♡♡

De nem. Ehelyett a gyk n rínak az ilyenek miert nem kaptam virágot miert nem kapok csokit miert nem tudja a szulinapom 5 év mulva se?

nov. 2. 19:22
 6/28 A kérdező kommentje:
Eddig nem volt úgy jelentősége mert mindig a szüleimel közösen ünnepeltük egy ebéd mellet, ő is jelen volt, viszont most megkezdtük külön életünket és így most már az ő feladatának gondolnám ezt
nov. 2. 19:23
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
De ha nem mondja még azt se, hogy te hülye picha boldog születésnapot akkor mit vársz tőle, csodát? Szarik rád!
nov. 2. 19:25
 8/28 A kérdező kommentje:
Szóba azért felköszönt
nov. 2. 19:28
 9/28 anonim ***** válasza:
22%
És van drága bogaram annyi pénzetek, hogy vegyen neked gyakrabban ajándékot, nem csak szülinap alkalmából? Mert oké, hogy vehet neked csokoládét, vagy parfümöt, de minden évbe? Csak kérdezem, nem tudom hogyan álltok anyagilag.
nov. 2. 19:29
 10/28 A kérdező kommentje:
Megtehetné, sőt igazából nemnis ajándékon van a hangsúly, mert én jeleztem neki hogy ezen a napon egy program, vagy csak egy torta és kész együk megegyütt és a többi nem számit
nov. 2. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!