Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mire véljem ha párommal már 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire véljem ha párommal már 3 éve együtt vagyunk, de sose kaptam tőle se szülinapi tortát, se apróságokat sose tervezet semmit se ?

Figyelt kérdés
nov. 2. 19:04
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szarik rád mégiscsak. Elintéz téged azzal, hogy boldog születésnapot (te hülye picha) azt jól van. Rakd ki! Akad tőle ezerszer jobb!
nov. 2. 19:34
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Igazából jókat írnak mégha nem is túl szépen hangzik. Én is régen azt hittem, hogy nincs jelentősége, ha nem kapok semmit, vagy nem én vagyok a fontossági sorrend legelején a páromnak. Mert nem ismertem mást. És ma már biztos nem figyelmeztetés senkit, hogy hahó figyelj már rám, mert én sosem felejtetem el a szülinapot, a kedveskedéseket, szivességet, de ez sosem volt viszonozva. És sajnos legyenek a pasidnak bármilyen pozotivumai valószínű cseppet sem szeret, megszokott dolog vagy, aki ott van neki ha kell ha nem.
nov. 2. 20:03
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt ilyen exem.

Az ő születésnapja annyira fontos volt h kB 10szer szóba hozta, nehogy elfelejtsem.

Amikor meg 2 hónap múlva jött az én születésnapom, le se sz@rta.

Pedig előtte egy héttel élményt vásárolni magának egy szatyor ruhát.

Nekem az ilyen nem férfi, csak egy önző kisgyerek.

nov. 2. 20:47
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg önző pasi van, saját szememmel láttam a családban, hogy mindent a nő vitt egyedül, a férfi munka után elvonult, nem szabadott zavarni, néha kijött enni, aztán vissza a géphez játszani 42 évesen. Szülinapra nagy buli volt csapva, a nőnek ott is csak szóban lett mondva.
nov. 2. 21:06
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudja, hogy ez neked fontos és ennek ellenére nem csinál semmit, az gáz! Mert ez arra is utal egyben, hogy csak annyi energiát hajlandó a kapcsolatba áldozni, hogy éppen csak menjen a szekér…. Az igazán értékes dolgainkat azonban megbecsüljük és szeretgetjük…. Nem tudom, hogy a párod az élet más területein milyen, mennyire figyel rád, mennyire vagy neki fontos….
nov. 2. 21:08
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
14es megerősítem! Ez valami járvány vagy mindig is így volt, csak végre a nők beszélnek is róla?
nov. 2. 22:52
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

20 éve is így volt.

Csak sajnos mindig a nők a szemét lehúzó aranyásók, ha meg mernek szólalni.

Nem felejtem el gyerekkoromból azt a karácsonyt amikor anyám nem kapott semmit apámtól.

Apám boldogan bontogatta az anyámtól kapott ajándékot, anyám meg szótlan volt és szomorú. Másnap mondta el hogy milyen önző buta ember az apám.

Teljesen átéreztem anyám szomorúságát és én szégyelltem a fejem apám helyett.

Én vettem neki valamit a kevés zsebpénzemből, de apám egy igazi Tajparaszt.

nov. 2. 23:03
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom 17es! Még ismeretlenül is átéreztem édesanyád fájdalmat, nem lehetett könnyű. Ezért legtöbbször jobb egyedül. Nehéz megtalálni a megfelelő TÁRSAT. Előttem Apukám személyében viszont van egy jó példa. Ő mindig is nagyon szeretett minket, rengeteget dolgozott, hogy mindenünk meglegyen, magára semmit nem költött. Még a kedvenc kinder maxi king csokiját se vette meg, hogy azt is inkább ránk költse. Sose volt kérdés, hogy minden közös Anyukámmal, és nem volt dugi pénze. Nem kocsmázik, nem haverozik, és még itthon is mindenből kiveszi a részét. Nem tudom hol vannak, vagy vannak e még ilyen férfiak.
nov. 2. 23:13
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
A nagyapám egy asztali öntott bronz szoborral "ajándékozta" meg a feleségét és két lányát karácsonyra. A szobor egy meztelen nőt ábrázolt. Biztos nagy volt az öröm. Valójában maganak vette az öreg, de ezt beállítani ajándéknak kollektíven ahhoz azért kell egy gusztus.
nov. 3. 05:39
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Mert megengedted neki, hogy semmibe vegyen és még össze is koltoztel vele

Gyereket ne szólj neki, mert minden költsége és gondja is egyedül a tied lesz

Picit furcsállom, hogy ezek szerint van szerető családi háttered és mégis megalkuszol ilyen kapcsolattal, ahol téged semmire se néznek, nem becsulnek,hogy a te születésnapod egy csokor virágot nem ér meg

Miért????

nov. 3. 05:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!