Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ma hajnalban fekelt a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma hajnalban fekelt a párom és konkrétan azt mondta nekem hogy Réka…. Arra lennék kiva ncsi, hogy ti ilyen helyzetben mit csinálnátok? 2,5 éve együtt élünk.. Ezelott soha ilyen nem fordult elo, mit tegyek?

Figyelt kérdés

nov. 12. 06:13
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
82%
Egy dolog derült ki: téged nem Rékának hívnak. Előfordul az ilyesmi. Szoktam keverni én is a neveket:)
nov. 12. 06:15
 2/55 anonim ***** válasza:
34%
Kuka a csávó innentől.
nov. 12. 06:20
 3/55 anonim ***** válasza:
83%
Kérdezz rá, hogy ki az a Réka. Ha úgy érzed, hogy hazudik, akkor cseréljetek telefont két-három napra.
nov. 12. 06:23
 4/55 A kérdező kommentje:
3. Válaszoló, lehet pofátlan de átturkáltam a telefonját. Olyan idegbe tett kora hajnalban hogy nem is tudom hogy fogok ma koncentrálni a munkahelyemen.
nov. 12. 06:28
 5/55 A kérdező kommentje:
1. Válaszoló: én értem, de soha eddig ilyen nem fordult elő.. nem szokta keverni a neveket mert miota egyutt vagyunk cicának hív vagy szivi-nek, mert nem szeretem a saját nevem. Ezert nem vágom Ki a tököm az a Réka
nov. 12. 06:31
 6/55 anonim ***** válasza:
74%
Hát ja. Mit mondott rá? Annyi mindenre kell figyelnie egy férfinek, hogy csak na:)
nov. 12. 06:34
 7/55 A kérdező kommentje:
Annyit mondott miutan megkérdeztem hogy most lerékáztal?? Hogy hagyjál már most keltem fel…
nov. 12. 06:38
 8/55 anonim ***** válasza:
73%

Rendszeresen eloferdul nalunk 🤣

Voltam mar Pista is es szamtalan mas, neha Anya vagyok vagy kati jolan szilvi. neha keptelensegeket mond csinal.

De tudni kell h nagyon nehezem ebred meg fel ora mulva is full komas es baromi nagy marhasagokat szokott mondani. Egyszeruen olyan mindha ebren almodna. Volt h oltonyt huzott reggel h temetesre megy, vagy telen rovidgatyat.

Lehet volt egy intenziv alma ami meg ebredes utan is hatot?

nov. 12. 06:39
 9/55 anonim ***** válasza:
79%
Én is kómás vagyok. Úgy fogom fel, hogy éjszaka egyesülök a világmindenséggel és reggel a beszéd csak megzavar. Bármi lehet, bárhol lehetek, hagyjatok békén és különben is ki ez itt mellettem. Előfordul az ilyesmi.
nov. 12. 06:44
 10/55 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem meg igenis jogosan lettél ideges. Vagy egy exe Réka, ebben az esetben még elképzelhető, hogy róla álmodott, ezért hívott így. Az álmaink nem mi irànyítjuk, és többnyire nem jelent semmit.

De az is lehet, hogy félálomban összekeverte a neveket...

Én pl a két fiam szoktam felcserélni, ez annyira tipikusan anyás. Az én anyám is mindig a húgom nevén hívott, őt meg az én nevemen. Legdurvább, hogy amikor a kisebb fiam totyogós volt, a macskánkra szóltam rá, de a nem szabad után automatikusan mondtam a gyerek nevét. Vagyis: olyan nevek szoktak kicsúszni véletlenül, amit amúgy sokat szoktunk mondani.

nov. 12. 06:48
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!