Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ma hajnalban fekelt a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma hajnalban fekelt a párom és konkrétan azt mondta nekem hogy Réka…. Arra lennék kiva ncsi, hogy ti ilyen helyzetben mit csinálnátok? 2,5 éve együtt élünk.. Ezelott soha ilyen nem fordult elo, mit tegyek?

Figyelt kérdés

nov. 12. 06:13
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
0%

Mennyire suták vagytok! A pasid, a nőd nem a tulajdonod. Azt csinál az életében amit akar. Ha menni akar menjen, ha szeretőzni akar tegye azt. Valaki mondja már meg mi ez a rettegés, gyilkos hajlam?

Én magasról leszarnám ha feleségemnek szeretője lenne. Egészségére! Ha válni akarna, akkor menjen. Én attól még én maradok. De szar lehet úgy élni, hogy az ember egész életében birtokolni akar egóból.

nov. 12. 10:40
 42/55 anonim ***** válasza:
De miért magyar nevet mondott?
nov. 12. 11:19
 43/55 anonim ***** válasza:
Népszerű f#szi a barátod a nők körében?
nov. 12. 11:19
 44/55 A kérdező kommentje:
Kedves 41es. Senki nem akar senkit birtokolni!!! Feltettem egy kérdést mert elbizonytalanodtam! Es mivel a parom nem mond semmit ami elorebb vinne ezert rátok tamaszkodom.! Ha menni akar menjen, csak legyen benne annyi hogy nyíltan a szemembe mondja es nem a hatam mogott csinalja az ilyen dolgait!
nov. 12. 11:34
 45/55 A kérdező kommentje:

43.

Persze, nagyon helyes férfi!

nov. 12. 11:36
 46/55 anonim ***** válasza:
36%
Akkor fogod rosszul érezni magad, amikor kiderül, hogy volt egy Réka nevű testvére még régen, akiről nem beszél és az ő hibájából halt meg, és néha feltörnek benne a rossz emlékek.
nov. 12. 11:38
 47/55 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem Rubint Rékára edzett álmában, és eléggé kifáradt, és azt se tudta hol van.

Jó persze tényleg esélyes hogy van egy Réka nevű csaja, vagy valami Rékáról álmodott. De ha nem találtál semmit a telefonban akkor max munkatárs, vagy valami munkanélküli aki mindig otthon van és nem kell telefonon egyeztetni. Vagy van egy másik telefonja a munkahelyen. Vagy másik facebook amit csak bent használ.

nov. 12. 11:38
 48/55 anonim ***** válasza:
0%
Feleségem is összekeveri néha gyerekeink nevét. Sértődjenek?
nov. 12. 13:11
 49/55 anonim ***** válasza:

Én egyszer Gergő nevet mondtam álmomban, miközben a páromat nem így hívják. Oka: 20 évvel korábban volt egy általános iskolás osztálytársam, akit így hívtak, és azt álmodtam, hogy osztálykiránduláson vagyok, amin szalonnát sütöttünk és asszem Gergőnek szóltam, hogy hozzon még fát.

Ha nincsen az életetekben megcsalasra utaló jelek (ami nagyon egyértelmű tud lenni, ha valaki félrelép), akkor engedd el ezt a reggeli történést és éld tovább az életed.

nov. 12. 13:37
 50/55 anonim ***** válasza:
45. Gondoltuk! :D
nov. 12. 14:15
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!