Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ma hajnalban fekelt a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma hajnalban fekelt a párom és konkrétan azt mondta nekem hogy Réka…. Arra lennék kiva ncsi, hogy ti ilyen helyzetben mit csinálnátok? 2,5 éve együtt élünk.. Ezelott soha ilyen nem fordult elo, mit tegyek?

Figyelt kérdés

nov. 12. 06:13
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
29%
Ha úgyse hiszel neki bármit is mond, ha nem az, amit hallani akarsz, akkor mi a t*kömnek kérdezel tőle akármit is? Női logika b+
nov. 12. 08:42
 32/56 A kérdező kommentje:
Benne van a “fejem” a telojaban.. Mikor rákérdeztem az elobb is, azt irta, hogy “én értelek, de nincs alapja, de ha ennyire azt gondolod akkor hagyj el” azt modntam neki ha azt mondja njncs jelentősége akkor lezarom mert nem akarom megolni magam, erre azt mondta ez tul furának tunik hogy csak ugy ennyivel elengedem, Es hogy biztosan en tettem valamit vagy megcsaltam/megcsalom…
nov. 12. 09:36
 33/56 anonim ***** válasza:
Manipulál jobbra-balra. Hagyd el a rafkósat. Jobban jársz nélküle. Nem sok vizet zavar, hogy hűtlen vagy se mert a manipuláció eléggé gáz részéről.
nov. 12. 09:38
 34/56 anonim ***** válasza:

Szerintem felesleges álmokon rugózni.

Alapból kezdjük ott, hogy nem tudod, hogy mit álmodott. Nem feltétlenül volt az szexuális, vagy romantikus, sőt! Lehet rémálom volt akár.

És ha romantikus is volt, vagy épp szexuális. Simán lehet olyan emberről, akivel évek óta nem beszélt, és lehet anno se voltak jóban. Velem is volt már ilyen.

Én egyszer olyat álmondtam, hogy felcsatolhatóssal seggbetettem a miniszterelnökünket. Pedig személyesen nem is ismerem a jó öreg Vityát, fideszes se vagyok, és ilyen felcsatolhatós fétisem sincs. És akkor felkeltem mondtam olyat, hogy Viktor. Most akkor a páromnak féltékenynek kéne lennie, mert az álmomban a miniszterelnököt dugom? Nem hiszem.

nov. 12. 09:38
 35/56 anonim ***** válasza:

Ez rendben van, de az marhára nincs, hogy a kérdezőre fogja az egészet mintha tehetne arról, hogy kivel/mivel álmodott. Érdeklődni szabad, sőt jogos. Senkinek sem tetszene ha reggel álmodás után más ember nevét emlegetné. És ha ő azt vágja a szemébe, hogy biztosan ő baszki félre az pontosan azzal egyenlő, hogy rákenni miközben ő csinálja. Meg is mondta neki hogyha nem tetszik mehet. Már megvan az utódja a kérdezőnek, nincs rá szüksége.

nov. 12. 09:44
 36/56 anonim ***** válasza:

34.

Ha felelni kellene az álmokért, igen-igen sok ember ülne életfogytiglant vagy kerülne kivégzésre. Ha valaha is képes lesz akármelyik hatalom is erre, hogy az álmokba belelásson akkor lesz a világnak kb. vége.

Parsons is erre farag rá az 1984-ben, hogy álmában felkiabál olyan dolgot, amiért a gyerekei felnyomják a Gondolatrendőrségnél.

nov. 12. 09:46
 37/56 anonim ***** válasza:
Legalább már tudod a nevét. Ez is valami.
nov. 12. 09:50
 38/56 anonim ***** válasza:

Redflag. Ez ki fogja magát forrni kesobb. Sokkal erosebb jelek bizonyítékok lesznek.

Lehet majd pont felfog téged magátol keresni a másik.

nov. 12. 10:02
 39/56 A kérdező kommentje:
Nemtudom, mert mar egesz nap gondolkozom ezen, én amugy is mostanaban rosszul alszom. Sokat görcsöl a vádlim meg a talpam is. És olyankor nyoszorgok sokat. Mikor felkelt, es le rekazott utana megkerdeztem hogy most lerekazott e amire azt mondta ugye hogy hagyjal mar most keltem fel, utana egybol vissza feküdt es 10 másodpercen belul horkolt. Lehetséges hogy álmodott csak? Nemtudom mar mit gondoljak nem volt képben az biztos. A hűséget nem kerdojelezem meg, mert mikor mi eloszor találkoztunk (dohányboltban) akkor meg megvolt az akkori baratnoje akit nemsokkal azutan ki is dobott. Masfel evre ra találkoztunk eloszor rendesen. Es akkor is azt mondta hogy azert nem allt le velem akkor mert o alapbol hűséges típus. Eddig oké de akkor is. Volt egy exem az meg Rebekazott szoval nemtudom. Pedig nincs nekem se Rebeka se Réka fejem, sem tobb szemelyisegem😂
nov. 12. 10:38
 40/56 anonim ***** válasza:
lehet azt akarta eredetileg mondani,hogy recska,és félrecsúszott
nov. 12. 10:38
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!