Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ma hajnalban fekelt a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma hajnalban fekelt a párom és konkrétan azt mondta nekem hogy Réka…. Arra lennék kiva ncsi, hogy ti ilyen helyzetben mit csinálnátok? 2,5 éve együtt élünk.. Ezelott soha ilyen nem fordult elo, mit tegyek?

Figyelt kérdés

nov. 12. 06:13
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem kérdezz rá majd délután vagy este, hogy ki az a Réka. Azért engem is érdekelne a helyedben. Ha nincs semmi rossz a háttérben, gond nélkül válaszol majd rá. A párom is szokott más nőkkel álmodni. Én nem szoktam semmi erotikusat, se más pasikkal semmit. De hát nem vagyunk egyformák. :D
nov. 12. 08:07
 22/56 anonim ***** válasza:

20

Nem értem, hogy miért túlzol.

"Nem fogja valószínűleg bevallani, de ha megváltozott veled kapcsolatban a közelmúltban akkor nagyon valószínű, hogy félrelép."

Feltételes módban írtam. Mi nem volt érthető rajta?

nov. 12. 08:07
 23/56 anonim ***** válasza:
0%
Nem hogy örülnél hogy ekkora nagy kan a pasid! Külsőre mint egy teleszart búvárruha, mégis ott van már réka. Mond neki hogy adjon pénzért kurzusokat, hogyan lehet nyomi pasiként nőket felszedni! Tuti siker lesz!
nov. 12. 08:15
 24/56 A kérdező kommentje:
Hat ennyire egyszerre nem lehet valaszolni. Megkerdeztem.. szt mondta hogy se exe nem volt Réka, illetve ő azt mondja hogy ő belé szorult annyi tisztelet hogy szakít mielott massal szeretne akarmit is. Valoban nem hallottam jol viszont en 1000%ra mondom hogy Réka volt. Azt mondta nem nekem mondta de csak 3an élünk egy Maja nevu kiskutyaval.. és nevetett 🥹 majd aztán rám forgatta a Rékas problemamat
nov. 12. 08:17
 25/56 anonim ***** válasza:
0%

Figyi, ha áttúrtad a telefonját és nem találtál semmit, akkor nincs is semmi! Ha viszonya lenne, annak tutira valami jelét megtaláltad volna.

Eleve ha szeretője lenne, akkor nem is engedné, hogy a telefonjában túrkálj, úgy levédené vagy eldugná, hogy a közelébe se férnél.

Közösségi médián van Réka nevű ismerőse? Fészen vagy instán szokott lájkolgatni ilyen nevű nőt?

nov. 12. 08:19
 26/56 anonim ***** válasza:
Pár napja volt Réka névnap... Ha ez hasznos infó lehet.
nov. 12. 08:21
 27/56 anonim ***** válasza:
58%
A telefonban a szeretők álnevet írnak be, és van aki automatikusan törli az üzeneteket ahogy az exem is tette. Szóval itt már csak az a kérdés, hogy van e ezen kívül más is, hogy gyanakodj?
nov. 12. 08:23
 28/56 anonim ***** válasza:
80%

Azért ez több, mint gyanús. Innentől nagyon legyél résen! Persze, hogy nem fogja bevallani, hogy megcsal.

Egyébként én is jártam így egyszer, hosszú évekkel ezelőtt. Rákérdeztem az akkori pasimnál pár gyanús dologra. "Hidd már el, hogy csak te vagy nekem, "Réka". Bumm, le is bukott, én ráadásul tudtam is, hogy ki a csaj, akinek a nevén szólított. Persze én voltam az ok nélkül féltékeny hülye hisztis Picha. Mit tesz isten, pár nappal a szakítás után kézen fogva láttam őket a plázában.

nov. 12. 08:25
 29/56 anonim ***** válasza:
Nem fogja bevallani ha meg sál.
nov. 12. 08:38
 30/56 anonim ***** válasza:

Ez akkor vicces, ha te vagy Béla, a párod meg mondjuk Lujza...

De amúgy nem vicces, kínos. Nem lehet, hogy vele álmodott? Az nem szándékos, én is kavartam már olyanokkal álmomban, akikkel 15-20 éve nem is találkoztam és akkor se volt semmi, még csak haverság se.

nov. 12. 08:41
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!