Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 éve vagyunk együtt a párommal, egy pici házban amit édesanyám tol örököltem ,aki 7 éve ment el ! Bőv lent! Tanács?

Figyelt kérdés

Azzal jön mostanság a párom , hogy ő már rég óta itt lakik csinálgatja az udvart , ha vmi el romlik meg javítja ,és közben itt nincs neki semmije !

Annyit kell tudni hogy nekem van egy kamasz lányom,ezzel azt akarja elérni hogy adjak neki részesedést a házból és a gyerekem?

És még a felesége se vagyok!

És ki fizeti ezt ki neki amit o itt csinál ! Elgondolkodtató …

tegnap 16:56
1 2 3 4
 1/37 grafno ***** válasza:
96%
Én nem iratnam ami az enyém senkire sem. Az en barátnőmnek is van haza, de eszembe nem jutott, hogy rám írja amikor semmi közöm hozzá. Azt osztjuk szét amit együtt osszetettünk. Ha lelep utána viszi a házad felét és lehet fizetni neki. Mondd meg neki is. Ez a tied, ha akar egy házat akkor vegyen magának.
tegnap 17:15
 2/37 anonim ***** válasza:
85%
Bocsi, de tényleg durva. Lehet ráíratnám inkább a lányomra, és innentől nincs vita.
tegnap 17:24
 3/37 anonim ***** válasza:
100%

Én 14 éve vagyok a párommal.Az ő saját tulajdonú családi házában élünk.

Természetesen közös kasszán vagyunk, én is ugyanúgy költök a házra ha szükséges.

Mégsem fordult még meg a fejemben hogy arra kérjem hogy valamilyen mértékben kapjak részesedést a házból.

tegnap 17:28
 4/37 anonim ***** válasza:
88%
Ott lakik ingyen, ez a fizetsége. Még akkor is, ha a rezsibe belead. Számolja ki, mekkora lenne ennek a háznak a bérleti díjának a fele. Pontosan annyit nyer minden hónapban, azt " dolgozz le". Szerintem még pluszban is van. Rakd ki, majd meglátja.
tegnap 17:28
 5/37 anonim válasza:
100%
Értem én, hogy ő foglalkozik mindennel és megjavítja, de attól még tiéd a ház. Gondolom úgy érzi, hogy ő is tesz bele a dolgokba, javít, foglalkozik vele, költi a pénzt, csak nem olyanra ami az övé is.
tegnap 17:30
 6/37 anonim ***** válasza:
100%
4 voltam. Még annyit, hogy úgy korrekt, ha az állagmegóvásban, karbantartásban részt vállal, mert azt lelakja. Viszont úgy tisztességes, hogy bővítést, jelentős korszerűsítést kizárólag a tulaj fizessen. Ez 3-asnak is szól.
tegnap 17:32
 7/37 anonim ***** válasza:
96%

Az, hogy "csinálja az udvart", az kb azt jelenti, hogy életvitelszerűen ott él, tehát karban tartja a környezetét. Nyilván, ha valami elromlik a használatban, akkor azt vagy megjavítjuk, vagy megjavíttatjuk.

Gondolom nem fizet lakbért, hiszen egy párkapcsolatban ez nem szokás, de gyakorlatilag ő így most "ingyen" lakik. Ilyen alapon, pl Te élnél valakinél, akinek van egy háza és azért, mert főzöl, mosol, azért járna neked tulajdonrész?

Az együttélés során akkor kellene elszámolni a pároddal, ha történik valamilyen jelentősebb értéknövelő beruházás a házon, pl szigetelés, nyílászáró csere, stb, de az állagmegóvás, amit Ő végez, mint plfestés, javítási munkám az nem ez a kategória.

tegnap 17:33
 8/37 anonim ***** válasza:
56%
Elgondolkodnék a kapcsolat jövőjén. Lehet, hogy valaki telebeszélte a fejét. Amúgy mihez kezdene mondjuk 20% házrészesedéssel?
tegnap 17:49
 9/37 anonim válasza:
93%
Ő az udvari munkát végzi ,te meg főzöl takarítasz . 1 : 1 Mi a kérdés ??? + este adtok egymásnak testi javakat . Van jelentős kiadás (tető csere , lakás felújítás ) ??? Na ez már más kérdés , mert ez a te kiadásod meg egyezés alapján .
tegnap 18:02
 10/37 anonim ***** válasza:
29%

Tudom, hogy drága, de a biztos jogi válaszért elmennék egy jogászhoz (kb. 25 ezer/óra).

Az emberi részét nem tudhatom, mert én nem vagyok ott az "otthonotokban".

tegnap 18:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!