Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 éve vagyunk együtt a párommal, egy pici házban amit édesanyám tol örököltem ,aki 7 éve ment el ! Bőv lent! Tanács?
Azzal jön mostanság a párom , hogy ő már rég óta itt lakik csinálgatja az udvart , ha vmi el romlik meg javítja ,és közben itt nincs neki semmije !
Annyit kell tudni hogy nekem van egy kamasz lányom,ezzel azt akarja elérni hogy adjak neki részesedést a házból és a gyerekem?
És még a felesége se vagyok!
És ki fizeti ezt ki neki amit o itt csinál ! Elgondolkodtató …
Én azt gondolom, hogy ha ez a férfi igazén szeretne téged, akkor:
1. Már rég elvett volna téged feleségül.
2. Fel sem merült volna benne az, hogy érdekből kertészkedjen nálad.
Én nem érzem úgy, hogy ez a párkapcsolat lenne az igazi...
Nekem saját házam van, és kizárt, hogy ráírassak bármit is a páromra, mindent én fizetek még a rezsit is. A közösen szerzett vagyon más téma. Élettársi kapcsolat esetén részarányos megosztás, házasság esetén fele fele. Kivéve házassági szerződés, na ez nálam alap.
Tesom szintén egyedüli tulajdonos a házában, és minden felújítást, karbantartást ö fizet egyedül, pedig házas. Szorgosan gyűjti a számlákat.
Nem örököltünk! Ezért egyikünk sem osztozna szívesen egy válás során.
Ez nekem nagyon fura.
Én évekig éltem a férjem házában, felesbe fizettük a Fundamentát meg pótoltuk ki a felújításhoz szükséges pénzt, mégsem jutott eszembe tulajdonrészt kérni (pedig én csináltam a virágoskertet is 😀).
Sőt, mikor elváltunk, nem téptem le a függönyöket és a többi hasonló berendezési tárgyakat sem pakoltam össze, hiába én vettem a nagyrészüket.
Ha aggódik, hogy mi lesz vele, ha szétmennek, akkor inkább tegyen félre több pénzt vészhelyzetre, ne célozgasson olyan dolgokra, amik nem járnak. (Persze azt a pénzt is tegye félre, amit a kérdező házára költene...)
Ne tegyél hülyeséget. Ha házasságot is kötne veled, a házasság előtt szerzett vagyon az külön vagyon.
Gondolj a lányodra. Nagyon sok a válás manapság. Házasság esetén is íratnék szerződést.
38 akkor se várnám el, hogy tulajdonjogom legyen!!
Ha van gyerek az azért más, a pasinak a gyereke is, de majd örököl!
N 32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!