20 éves vagyok de édesanyám még mindig nem enged meg szinte semmit. Azt sem engedi, hogy párommal akivel már több hónapja együtt vagyok együtt töltsünk egy hétvégét. De szinte semmi egyebet nem enged se buli se semmi. Mit lehet tenni?
Jogos!
1. Szeded a cuccod és megállsz a saját lábadon.
2. Megbeszéled anyáddal, hogy nem megfelelő a helyzet és így meg így meg így legyen.
Miért, ha a tiltása ellenére elmész a pasiddal, mit tesz? Kihívja a rendőrséget? Nagykorú vagy, azt teszel amit akarsz. Legyél kemény. Nem kell engedélyt kérned, közöld hova mész, mikor vagy várható. Ennyi. Ügyesen!
Ha most nem állsz a sarkadra, még 30 évesen is ő fog irányítani.
Nekem is ez volt. Februárban különböző okok miatt (amit a szüleim is megértettek) eljöttem a páromhoz, és azóta nem szólhat bele semmibe. Ők szeretnék ha visszaköltöznék, de még nem tettem meg. És nem is szándékozom. Párom jól keres, megvan mindenünk, akkor minek költözzek vissza, ha otthon rosszabb? Már csak beszélni kellene velük, de nem merek lépni, mert tudom, hogy ki fog törni a 3. világháború, ha bejelentem, hogy nem költözök haza, és erre nem igazán van ingerem...szóval megy az időhúzás, de igazából ez meg nem old így meg semmit, csak mindenki feszültebb lesz. Neked is azt tudom tanácsolni, hogy ha a párod jobban keres, akkor költözzetek össze! Én járok fősulira, kapom a szociális támogatást, ami havi 20-30ezer ft, ebből van egy kis pénzem, de amúgy párom fizet mindent. Nem jövünk ki rosszabbul, mintha egyedül lakna. Sok sikert!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!