20 éves vagyok de édesanyám még mindig nem enged meg
szinte semmit. Azt sem engedi, hogy párommal akivel már
több hónapja együtt vagyok együtt töltsünk egy
hétvégét. De szinte semmi egyebet nem enged se buli se
semmi. Mit lehet tenni?
Utolsó vagyok. Még azt kifelejtettem, hogy nekem anyám azt mondta, hogy ha magamtól nem megyek haza akkor odajön páromhoz és hazarángat, meg tavaly azt mondta hogy inkább lelöveti bérgyilkossal a páromat, minthogy odaköltözzek hozzá. Szóval nálunk ilyen durva a helyzet, ezért sem akarok hazamenni. 10 percre lakunk a szüleimtől, hévvel egy megálló. Ez igazán nem távolság, én minden nap hazajövök, mégse elég ez neki. Majd megszokják. Ez van. :)
2010. jún. 18. 14:52
12/18 anonim válasza:
20 évesen már nem vagy gyerek.Az életnek pedig nem csak szép oldala van.Vagyis szerelem és párkapcsolat,hanem nehéz oldala is,ez pedig a saját magad eltartása.A kulcsszó a munka!Ha saját magad ura vagy,akkor soha többé senki nem szólhat bele az életedbe!
2010. jún. 18. 15:35
13/18 anonim válasza:
ismerös! de nekem a bulit engedik azért! kb 1évben 2cer ha nálunk aludhat barátom idén 1cer aludt itt ja és akkor is külön szoba, viszont ha én megyek barátomhoz akkor velealszzok(máásik városban él)és azt nem tudja anyu de sztem azota rájött:) nálam ezek ugy alakultak ki h minél idösebb vagyok egyre engedkéenyebb.
apád élettársa mért dob ki?mi köze hozzád nem ö dönti el hanem apád és nem teheti meg a nöje h csak ugy kirajon simán leosztanám h huzzon el ö:D ha meg mégsem megy akkor esetleg nagyszülök?
2010. jún. 18. 17:02
14/18 anonim válasza:
hát ha albérletre nem telik és kénytelen vagy továbbra is anyukáddal élni, akkor is azt tudom mondani: felnőtt ember vagy. NINCS joga beleszólni a dolgaidba. állj a sarkadra és mond meg neki, hogy szereted és tiszteled őt, de vegye tudomásul, hogy felnőttél és el tudod dönteni, kivel alszol. helyesbítek: TE döntöd el egyedül, kivel alszol.
2010. jún. 18. 18:22
15/18 Malenkaia válasza:
Most mondjam azt h én 22 évesen vagyok ebben a helyzetben....?Csak nálunk anyámnak konkrét kiszemeltje van számomra és azt tolja felém, mint állat, leszarva azt, h én esetleg mással, vagy egyedül akarok lenni...
De én is azt tudom mondani,h állj a sarkadra!!!
Én 4 hónapja küzdök anyámmal..lassan vége....érzem...
2010. jún. 18. 18:54
16/18 anonim válasza:
Igen ez elég gyakori eset,már elég sokat olvastam.Fél,hogy egyedül marad.Úgy értelmezem csak ti ketten éltek együtt.Anyukádnak nincsen párja.Mondd meg neki,hogy ne féljen nem hagyod magára,de így mivel nem hagy élni el fogsz költözni tőle.Vállalj munkát és lássa,hogy igenis lépni fogsz.Teszel a céljaidért.Jó esetben meg fog ijedni és hamarosan engedni fog.
2010. jún. 18. 19:41
17/18 anonim válasza:
14:50-es vagyok
Megmondanátok, miért lettem így lepontozva?
2010. jún. 18. 19:52
18/18 anonim válasza:
Basszus... Állj a sarkadra,menj a barátodhoz és bulizni is.... Ha nem enged az anyád be utána akkor majd ráérsz gondolkozni. Egy kiadós ordibálós veszekedés jót tenne a kapcsolatotoknak. Hidd el!(anyukáddal)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!