Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 éve vagyunk együtt a párommal, egy pici házban amit édesanyám tol örököltem ,aki 7 éve ment el ! Bőv lent! Tanács?
Azzal jön mostanság a párom , hogy ő már rég óta itt lakik csinálgatja az udvart , ha vmi el romlik meg javítja ,és közben itt nincs neki semmije !
Annyit kell tudni hogy nekem van egy kamasz lányom,ezzel azt akarja elérni hogy adjak neki részesedést a házból és a gyerekem?
És még a felesége se vagyok!
És ki fizeti ezt ki neki amit o itt csinál ! Elgondolkodtató …
Én közölném, a ház a gyermekemé lesz és pont.
Ő is ott lakik , ha valami elromlik értelem szerűen az ember megjavítja.
Csinálja az udvart.. ne haragudj, de ha egy kapcsolatban ezek így elő jönnek, számolja mit költött mikor együtt éltek, ott régen baj van.
Hát kérdező, a pasi helyében én ezek után a rezsi 1/3-át fizetném meg a kaja rám eső részét, egy fillért se a te vagy a gyereked dolgaiba. Maximum, ha pattogsz, fizetnék 40-50 ezer albérleti díjat, de onnantól minden ház körüli munka, javítás stb a te kizárólagos költséged.
Gondolom ha a lányodra költ valamit akkor nem vered ki balhét hogy ez milyen elgondolkodtató ugye?
#24 Nem, az van lenullázva, aki hülyeségeket beszél. Jó hogy nem már, majd ráíratja a saját tulajdonú házát, mert Őfelsége hajlandó rendbe tenni annak a háznak az udvarát, ahol ingyen és bérmentve lakik. Ha én a szomszédban kicserélek egy csapot, én is kérjek részesedést a házból? Vagy hogy gondoltátok?
Ráadásul örökölt ingatlan. Még akkor sem kapna belőle az égvilágon semmit, ha házasok lettek volna száz éve, amikor a mama elhunyt. Az öröklés útján szerzett vagyon kivételt képez a házastársak közti vagyonmegosztásban is. Nem véletlenül.
26-os
Mielőtt még teljesen felhabzana a nyálad, olvasd el a 10-es válaszát és/vagy javasold a kérdezőnek, hogy kérdezze meg a párját, hogy mit is akar.Ugyanis a kérdező nem tényként közölte, hogy mit akar a párja, hanem ő is csak feltételezi.
"ezzel azt akarja elérni hogy adjak neki részesedést a házból és a gyerekem?"
A kérdező írásbeli kommunikációja nem egyértelmű, de ezt a mondatot én úgy értelmezem, tény, hogy a pasi részesedést akar, a kérdezőben meg felmerült a kérdés, hogy mi lesz akkor a gyerekével. Te most tényleg ilyen sz*rságokon akarsz lovagolni? Az volt a kérdés, jogos-e, hogy kapjon a házból részesedést, mert megcsinál a ház körül ezt-azt. A válasz meg az, hogy nem jogos. Pont.
Írasd rá kérdező, ha marha vagy, aztán majd szakít és követelni fogja a ráeső részt, vagy ha nem tudod kifizetni, majd a nőjével beköltözik!
Horrorfilm!
Majd dugja az ágyadban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!