Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan aki együtt maradt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan aki együtt maradt olyan emberrel aki mellett nem igazan érezte jól magát? De remélte hogy változik?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor mi lett a vége?
nov. 14. 21:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha vele maradsz depressziós leszel. Megéri?
nov. 14. 21:37
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
Az exem a mostani pasijával. Összevesznek kibékülnek, ez megy kb 1 éve
nov. 14. 21:51
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Ma már lelécelnék, ha ilyen helyzetben lennék.
nov. 14. 22:06
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Jó sokan.

Aztán panaszkodnak hónapokon át vagy éveken át.

Idegileg tönkremennek.

nov. 14. 22:11
 5/11 anonim ***** válasza:
54%
Volt már. De nem reméltem változást. Tudtam hogy egy sz.remberrel vagyok csak az tartott vissza hogy de most üljek inkábn otthon egyedül évtizedeken át? Hát inkább a párom akkor. A többéves egyedüllét meg ráér.
nov. 14. 23:13
 6/11 anonim ***** válasza:
71%
Ohh, kb minden 5. párkapcsolat ilyen. Kapcsolatfüggők. Azt mondom remélni kevés egy kapcsolatban, ha nem érzed jól magad akkor nem kérdés. Nem véletlen van annyi megsavanyodott házas ember is
nov. 14. 23:43
 7/11 anonim ***** válasza:
72%
Sokan. Így kell megkeseredni, befásulni stb stb
nov. 15. 04:27
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Voltam. Nem valtozott meg.
nov. 15. 07:50
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, az egyik barátnőm.

Sok évet lehúzott egy nem túl jól működő kapcsolatban. Szerencsére azóta pontot tett a végére, a szakítás után megtalálta a hozzá illőt.

nov. 15. 07:59
 10/11 anonim ***** válasza:
49%
Biztos van ilyen.
nov. 15. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!