Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell belepisilnie a zuhanyzóba, ha együtt tusolunk?
Nem élünk együtt a barátnőmmel, de sok időt vagyunk egymásnál. Ha nála vagyunk, és együtt zuhanyzunk, akkor van hogy pisil közben.
Szerintem ez kicsit bizarr. Számomra kellemetlen.
Mondtam neki, hogy ezt légyszi, inkább ne, de mintha a falnak. Nem érti, hogy mi ezzel a gondom.
#9 "lepisálnám, aztán megnézném mit szól hozzá."
próbáltam, de azt mondta, h nem zavarja
Hat nem tudom.
A testnedvek oke, de ez a kaki pisi dolog… ennyi erovel az agyba is wc-zhetne. Az egy dolog, hogy belepisil, amikor egyedul tusol.
De az, hogy te ott allsz mellette, vegigfolyik a talpadon…baromi undorito es nagyon nem higienikus.
Szóval nem érti,mi ezzel a gond. Ezzel a gond az,hogy nem veszi figyelembe a te kérésedet. A gond az,hogy olyan dolgot csinál ismételten,ami neked nem tetszik. Magyarul nem is érdekli,hogy te ilyenkor mit érzel,hogy neked ez undorító kategória.
Ha velem csinálná ezt a párom,kiszállnék mellőle,és a kezébe nyomnám a domestost. Tudom,ezt náluk csinálja,ott meg fognám magam,és az ajtón kisétálva visszaszólnék,hogy inkább otthon zuhanyzom,ahol nem hugyoznak le. Lehet durva,de ha neked ez nem jön be,ő pedig nem ért a szép szóból...aztán lesz ami lesz veletek.
Ha nem érdekli, hogy levizeled a zuhanyban, akkor vizeld le az ágyban.
De komolyra fordítva.
1. Zuhanyozzatok külön. Lehet úgy is, már próbáltam.
Mi is inkább külön zuhanyzunk, mert általában nagyon sietünk olyankor és nem effektív ha együtt zuhanyzunk. Valamint amit én szeretek forró vizet, az őt égeti, amit ő szeret hideg/langyos vizet, az nekem túl hideg.
2. Csinálj valami olyat az ágyban, amit ő nem kedvel, élvezz el a szájában vagy az arcán, kend szét rajta vagy tudom is... a hajába, azt nem szokták szeretni.
de a második az kicsinyes és nem felnőtt dolog, de azért csak hajrá!
Aztán majd mondd, hogy de téged ez nem zavar. Hidd el nem lesz szex egy darabig. Metaforikusan ő kiszáll majd a zuhanyból.
Miért van, hogy ő megteheti, hogy levizel és Te nem szállsz ki rögtön?
17
Gratulalok, igazan “igenyes”, higienikus no lehetsz.
Van kulonbseg a finnyassag es a minimalisan elvarhato higienia kozott.
Nokent irom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!