Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bevásárolt a pénzből, amiből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevásárolt a pénzből, amiből eljöhetett volna hozzám, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Elindult a Nyugatiba, miután nagyon megsértett azzal, hogy inkább aludt, minthogy időben ideérjen hozzám. Azt mondtam neki idegességemben/bánatomban, hogy így már látni sem akarom, erre ő leszállt a buszról, bement a Tescoba, és elköltötte minden pénzét kajára, meg piára. Egy hete nem láttam, és tudja jól, hogy a következő egy hétben nem tudunk találkozni. Mi a fenét csináljak? Mit gondol egyáltalán magáról?
2010. jan. 23. 18:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
93%
ha ennyit nem képes megtenni érted, hogy egy végigaludt nap után elmenjen hozzád akkor ennek annyi..:(
2010. jan. 23. 18:50
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Az elelvás szerintem még nem gond. Megértem, hogy nem örült, hogy ezen kiakadtál, de az, hogy nem békülni próbált, hanem még alapot adott egy másik veszekedésnek már nem jó.

Beszélgess majd el vele erről a dologról, nem kell rögtön szélsőséges döntéseket hozni. Egy ilyen alkalom szerintem simán megbocsátható, viszont, ha máskor is ilyen, akkor tudtára kell adni, hogy nem egyszeri eset, hogy hülye, valamit tennie kellene. Ha nem javul a helyzet, akkor érdemes elgondolkodnod, hogy mégis miért szereted, mit szeretsz benne, mellette a negatívumokat is összegyűjteni, és akkor meglátod, hogy érdemes-e kitartani mellette.

2010. jan. 23. 18:54
 13/26 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem meg a drága barátodnak van igaza....ezek után mi az istent vársz???
2010. jan. 23. 18:56
 14/26 A kérdező kommentje:
Mégegyszer. Végigaludta a napot. Egészen estig fogalmam nem volt, mi van vele, hiába hívtam. Már azon az estén jönnie kellett volna, de mire felkelt, már nem érte volna el az utolsó vonatot. Mondta, hogy reggel jön. Nem jött. Ekkor már szörnyen ki voltam borulva, ezért mondtam, amit mondtam. Az vesse rám az első követ, aki ezek után mosolyogva várta volna. Arról van szó, hogy így nem tud eljönni, ergo elintézte, hogy 2 hétig ne lássuk egymást.
2010. jan. 23. 18:59
 15/26 anonim ***** válasza:
34%
jogos amit a barátod csinált. én a házatok előtt is visszafordultam volna ha ilyet mondanál a telefonba!
2010. jan. 23. 19:04
 16/26 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hisztis hárpia, de ennyi idő után talán van annyi érzés az emberben, hogy ha a "párja" ilyet csinál, az bizony rohadtul fáj... És ennek sokan talán hangot is adnak, ahogy én is tettem.
2010. jan. 23. 19:08
 17/26 anonim ***** válasza:
77%

megertlek, es a legtobben ezt igy vagy hasonlokeppen reagaltak volna le.

viszont LANYOK! ne legyetek ostobak! a fiuk nem csajbol vannak, nekik nem kell mindent 100szor mondani. ha 1szer azt mondod egy fiunak hogy menjen haza/ne jojjon (lenyegtelen hogy te nem gondolod komolyan, csak duhos vagy)nem kell 2szer kerni, 100% hogy azt fogja csinalni amit egyenes magyar beszeddel mondtatok neki.

utana meg lehet bogni hogy otthagyott/nem jott.

ez mar a sokadik eset hogy ezt hallom, minden alkalommal a kontextus ugyanaz: a lany elkuldte, es lass csodat, elment.

amit modntok gondoljatok komolyan es nem kerultok ilyen helyzetbe.

ami viszont a kedves kerdezot illeti, megertem hogy ki vagy akadva, en is ki lennek. nagy bunko hogy doglik es minden mast csinal ahelyett hogy rohanna hozzad. de lehet hogy tenyleg nagyon faradt volt. ezt en sdem tudtam megerteni amig nem kerultem olyan helyzetbe hogy barmennyire is hianyzott, egyszeruen nem volt energiam talalkozni vele. ami a tescos bevasarlast illeti. ez nem azt jelenti amit valaki elozoleg irt, hogy jobban szereti a belet mint teged. ez is egyszeru ferfilogika. ha egyszer azt mondtad ne jojjon, o komolyan gondolta es eszebe sem jutott volna hogy ezek utan meg meggondolod magad vagy hogy ennek ellenere menjen. tehat elvegezte a tobbi teendot, amit maskor kellett volna megtegyen ha veled talalkozik (es mas penzbol)

nem szep ahogy viselkedik. de az irracionalis hiszti csak olaj a tuzre amint latod. legkozelebb figyelj jobban oda mit vagsz a fejehez. o meg ne legyen bunko.

2010. jan. 23. 19:13
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
sztem jól csináltad...neked van igazad.!!!!!Velm is csinált ilyet a volt barátom, de úgy volt, hogy hogy lejön az nap hívtam, nem vette fel hívtam még mindig nem aztán felvette és azt mondta hogy bocsi de szülinapot tartunk... nem szólt úgy kiakadtam...na ennyit a pasikról...
2010. jan. 23. 19:16
 19/26 A kérdező kommentje:
Nincs hiszti... Tudta, hogy el kellene jönnie, mert szarban van a kapcsolatunk amúgy is. Most sír nekem, hogy megbánta azonnal.
2010. jan. 23. 19:16
 20/26 anonim ***** válasza:
46%

elaludt...

te dacból elküldted a francba... kvittek vagytok, ő dacból nem ment le hozzád, majd megenyhül.

2010. jan. 23. 19:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!