Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El vagyok kesredve, mit tegyek?
A nyáron leszek 26 éves és még nem volt 4 hónapnál több párkapcsolatom, pontosabban 2 fiú volt az életemben eddig.
Szeretnék végre egy komoly kapcsolatot.
Nem tudom ki hogy gondolja és, hogy ez mennyire hülyeség, de pl. az anyám azt mondja, hogy ebben a korban már kezdnek a "fiatalok" kiöregedni és nehezebben találnak maguknak párt vagy olyan férfit aki nem elvált és nincsen gyereke.
Nemrég szakítottam a volt barátommal, 4 hónap után, mert abszorut nem éreztem iránta semmit,SEMMIT csak mint barát tekintettem rá, és egyszerűen az édesanyám nem érti meg, hiába montam el neki nem értette meg, azt monta, hogy nem kellett volna ott hagynom. Amúgy egy kicsit konzervatív.
Van olyan aki 26 év vagy a fölött volt az első komoly párkapcsolata?
Lehet nagyon negítvan állok a dolgokhoz, de őszinténmegmondom, mostmár mégúgyse hiszem, hogy nekem valaha is lenne, hiszen erre várok már vagy 17 éves korom óta. Azóta annyira bíztam abban, hgy biztpos lesz, biztos lesz majd egy komoly kapcsolatom, de őszintén megmondom, ahogy közeledek a 30-hoz kezdem elveszíteni a reményt :S
Kérlek ne tegyetek erre sértő megjegyzéseket, csak kíváncsi vagyok, hogy volt/van-e valaki ebben vagy hasonló helyzetben mint én.
25/L
igen van. bátyám 28 éves és még neki tavaly volt ez első talán igazán komolynak mondható kapcsolata, bár annak is az ő hülyesége miatt lett vége. de soha ne add fel a remény, mindig akkor adódik a legjobb helyzet mikor nem számítasz rá, csak soha ne add fel =)
19/L
Mindenki csak azt írja neked hogy vele mi van, meg hogy ismert már ilyet, de neked nem az a bajod, hogy jajj nem találtál még senkit a 26 éved alatt, hanem hogy nem bírod sokáig mellettük, mert nem érzel irántuk semmit. Ebben az utolsó esetben is te szakítottál 4 hónap után. Valamiért nem tudsz kötődni, nem tudsz úgy megbízni egy pasiban hogy beleszeress. Gondolom határozott, masszív lány vagy aki mindig maga ért el mindent, és nem vártad hogy más segítsen rajtad. Ezt csak tippelem. De ha így van akkor lehet hogy nem utalod rá magad a pasikra, nem találod meg azt aki mellett nőnek érzed magad. Szerintem neked egy határozott férfi kellene.
De tökre nem értek én ehhez, mert még csak 21 éves vagyok és fiú, szóval ez mind csak spekuláció.
8:53-as vagyok megint. 9:08-asnak:
A szépség belülről fakad... angyalkám úgy látom te még hiszel a tündérmesékben. Ez a csúnya emberek szövege, meg az is hogy a belső számít. Ez nem így van! Ébresztő! Számít a belső persze nagyon is csak miután a külső rendben van, aki mást mond az meg sose kapott még neki tetsző személyt vagy hazudik...
Aki nem tetszik annak azt mondod hogy nem az eseted (pedig lehet, hogy egy jó fej ürge de ha nem tetszik nem tetszik...)ha meg annyira ronda vagy akkor kapva kapsz minden pasin aki érdeklődik! Ja és örülök hogy sikerült félreértelmezned a mondanivalóm annak ellenére hogy mondtam: nem a qrvás öltözködésre gondolok... Meg is érkezett a kis 16 éves P. akiről írtam 8:53-kor :).
Visszatérve az alap problémához: változtass a stílusodon, hogy jobban érezd magad. Én se arra hajtok hogy lefektessem a nőket, de ha nem néz ki jól, vagy nem elegáns nekem nem tetszik. Nagy arcnak gondolhatsz de én egy "normális pasi" vagyok aki két lábbal áll a földön, bármennyire is hihetetlen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!